TvÄ nya OPPO Reno-telefoner med 6,4-tums skÀrmar och dubbla bakre kameror visas pÄ Bluetooth SIG

OPPO Reno 10x zoom med Snapdragon 855 SoC och 10x hybridzoomkamera lanserades i Indien

“OPPO: s kommande telefoner med octa-core SoC och dubbla primĂ€ra skyttar har certifierats av Bluetooth SIG”

Förra mÄnaden debuterade OPPO med sin helt nya Reno-serie av smartphones. Företaget introducerade tvÄ modeller i den nya serien som heter OPPO Reno och Reno 10x Zoom Edition. Det Àr nu ryktet att varumÀrket planerar att lansera nÄgra fler mobiltelefoner frÄn Reno under de kommande mÄnaderna. Inför ett officiellt tillkÀnnagivande dök tvÄ nya Reno-telefoner upp pÄ den kinesiska certifieringsbyrÄn TENAA tidigare i veckan. Nu har ytterligare tvÄ OPPO-telefoner certifierats av Bluetooth SIG, som kan vara en del av Reno-serien.

Bluetooth SIG har certifierat de nya OPPO-telefonerna under modellnumret OPPO CPH1983 och CPH1979. Speciellt har certifieringen avslöjat nÀstan alla specifikationer för de kommande telefonerna. NÀr vi talar om OPPO CPH1983 har telefonen en 6,4-tums HD-skÀrm och drivs av en 2,2 GHz oktakÀrna Qualcomm Snapdragon 710-processor. Enheten har en 16 megapixel primÀr shooter pÄ baksidan, med hjÀlp av en 2MP sekundÀr snapper. För selfies har handenheten en 25-megapixelkamera. Listan avslöjar ocksÄ att 4G-smarttelefonen har dual-band Wi-Fi och stöder ColorOS V6.0 baserat pÄ Android Pie.

OPPO RenoDet hÀr Àr OPPO Reno

NÀr det gÀller OPPO CPH1979 verkar telefonen vara ett avancerat erbjudande. Enheten har en nÄgot större 6,41-tums HD AMOLED-skÀrm och startar samma ColorOS V6.0. Att driva handenheten Àr en 2,2 GHz oktakÀrnig MediaTek Helio P90-processor, med hjÀlp av ett kraftfullt 4 035 mAh-batteri. PÄ baksidan har telefonen en huvudkamera pÄ 48 megapixel, med hjÀlp av en sekundÀr skjutspelare pÄ 5 megapixlar. För selfies Àr handenheten utrustad med en 32-megapixelsensor.

TyvÀrr har Bluetooth-certifieringen inte avslöjat de exakta namnen pÄ dessa OPPO-smartphones. Men eftersom de har certifierats av Bluetooth SIGoch möjligen av TENAA recently, vi förvÀntar oss att de officiellt presenteras inom en snar framtid.