Twitter börjar bjuda in anvÀndare för offentligt test av omdesignat gÀngat svargrÀnssnitt

Twitter-anvÀndare kan nu

“Twitters nya svarsgrĂ€nssnitt gör konversationerna lĂ€ttare att lĂ€sa, förstĂ„, och i detta omdesignade grĂ€nssnitt kommer den ursprungliga avsĂ€ndarens svar att visas i grĂ„tt, medan den andra kommer att vara i blĂ„tt.”

Twitter Àr redo att införa ett omdesignat svarsgrÀnssnitt för att göra konversationer mer tillgÀngliga. Projektet avslöjades av webbplatsen för sociala nÀtverk senare under 2018 och nu har det startat ett offentligt test. Dessutom inbjuder Twitter anvÀndare att gÄ med i testet.

Det omdesignade svarsgrÀnssnittet beror i grunden pÄ trÄd-tweets. Den amerikanska sociala nÀtverks- och nyhetswebbplatsen startade först det nya grÀnssnittet i augusti, men just dÄ uttryckte nÄgra av anvÀndarna sitt ogillande för det. Enligt Twitter var det dock inte den slutliga designen eller webbplatsen var redo att lansera funktionen dÄ.
TwitterPÄ tal om det omdesignade svarsgrÀnssnittet, som nÀmnts ovan, Àr det baserat pÄ threading tweets. Mer intressant Àr att svar frÄn den ursprungliga avsÀndaren visas i grÄtt, Ä andra sidan kommer svar frÄn följare att vara i blÄ fÀrg. Dessutom kommer den nya funktionen att dölja liknande och retweet-statistik, vilket just nu krÀvs för att se svaret.

Enligt Twitter-förklaringen om dess betatestning, ”Twitter utforskar nya sĂ€tt att göra de konversationer du bryr dig om lĂ€ttare att lĂ€sa, förstĂ„ och gĂ„ med. Vill du se vad vi jobbar med och dela din feedback? Ansök om att fĂ„ vara en del av vĂ„rt Twitter-prototypprogram. ” Twitter-anvĂ€ndare kan delta i betatestning via en applikationslĂ€nk, som ocksĂ„ finns pĂ„ webbplatsen.

För nÀrvarande Àr det okÀnt nÀr det nya svarsgrÀnssnittet kommer att rullas ut till alla anvÀndare. Men det förvÀntas bli tidigare om denna offentliga betatestning av Twitter Àr en framgÄng.