Twitter börjar tyst rulla ut nydesignade skrivbordslayouter

Twitter börjar tyst rulla ut nydesignade skrivbordslayouter

“Den redesignade Twitter-layouten ger en större tidslinje och flyttade trendiga Ă€mnesavsnitt frĂ„n vĂ€nster till höger kolumn”

Twitter har i tysthet rullat ut en ny redesignad skrivbordslayout med ett enkelt, enkelt utseende. Microblogging-webbplatsen tillkÀnnagav redesignen i januari men var endast tillgÀnglig för ett fÄtal utvalda anvÀndare via opt-in-programmet. Den förnyade designen Àr dock inte densamma för alla, eftersom den ger tvÄ olika layouter. En layout har tvÄ kolumner, med en större tidslinje till vÀnster och trendiga Àmnen och följ förslag till höger. Den andra layouten innehÄller Ä andra sidan en tredje statisk kolumn med vanliga meddelanden, meddelanden etc.

Twitter redesign

En Twitter-representant bekrĂ€ftade lanseringen, ”Vi testar nĂ„gra saker sĂ„ att folk kan se olika versioner. Vi ville testa i det fria för att fĂ„ feedback och se vad folk tycker. ”

Den nydesignade layouten gÄr med i listan över nyligen introducerade funktioner inklusive mörkt lÀge, möjlighet att vÀlja de senaste tweetsna först, ett alternativ för att Àndra textstorlek och mer. Twitter driver aggressivt ut nya funktioner till sin plattform i ett försök att öka anvÀndarengagemanget och locka fler anvÀndare. Företaget har ocksÄ meddelat att dess mÄnatliga aktiva anvÀndare ökade till 330 miljoner under första kvartalet jÀmfört med 321 miljoner frÄn Q4 2018. Det genererade ocksÄ en total intÀkt pÄ 787 miljoner dollar under första kvartalet, vilket Àr en ökning med 18 procent jÀmfört med samma period Äret innan.

Separat utvecklar Twitter för nÀrvarande ocksÄ en ny funktion som lÄter anvÀndare blockera alla svar som kvalificerar sig som stötande för sina tweets. Den nya funktionen hjÀlper Twitter att minska cybermobbies och avsiktliga brottslingar pÄ sin plattform. Det bör noteras att funktionen skiljer sig mycket frÄn befintliga alternativ som blockera, stÀnga av och rapportera. FrÄn och med nu testas funktionaliteten endast hos vissa anvÀndare, sÄ information om den offentliga utrullningen Àr knappast just nu.