Twitter för iOS-uppdatering ger nytt mörkt lĂ€ge ‘Lights Out’

Twitter-anvÀndare kan nu

“Twitter för iOS fĂ„r en ny” Lights Out “-funktion som helt gör bakgrunden svart och dĂ€rmed förbĂ€ttrar batteriets livslĂ€ngd.”

Twitter erbjuder redan ett naturligt mörkt lĂ€ge med ett blĂ„tt tema, vilket gör det lĂ€ttare att lĂ€sa pĂ„ natten och minska belastningen för ögonen. Idag lanserar den sociala medieplattformen Ă€nnu en uppdatering, som tar det nya “Lights Out” -lĂ€get till iOS-appen. NĂ€r det Ă€r aktiverat ersĂ€tter det nya lĂ€get det blĂ„ fĂ€rgschemat i mörkt lĂ€ge med en helt svart bakgrund. I sjĂ€lva verket, som du förvĂ€ntar dig, kommer detta lĂ€ge att hjĂ€lpa till att förbĂ€ttra batteriets livslĂ€ngd, sĂ€rskilt pĂ„ OLED-skĂ€rmar, som stĂ€nger av pixlarna.

Twitter tÀnds

NĂ€r det mörka lĂ€get, som finns i avsnittet ‘Display and Sound’ i appinstĂ€llningarna, Ă€r aktiverat, vĂ€lj det nya Lights out-lĂ€get under alternativen. Twitter döptes ocksĂ„ till det tidigare blĂ„ temat till “Dim” och Ă€r ocksĂ„ tillgĂ€ngligt att vĂ€lja för dem som föredrar. Det finns ocksĂ„ ett “automatiskt mörkt lĂ€ge” som automatiskt aktiverar mörkt lĂ€ge pĂ„ kvĂ€llen och stĂ€ngs av pĂ„ morgonen. Det nya ‘Lights out’ -lĂ€get rullar ut till iOS, men företaget har Ă€nnu inte nĂ€mnt ett slĂ€ppdatum för Android.

Twitter verkar sakta öka sin ante eftersom det nyligen upptĂ€cktes testa funktionen ‘Prenumerera pĂ„ konversation’, som lĂ„ter anvĂ€ndare prenumerera pĂ„ tweets utan att följa nĂ„gon, gilla eller svara pĂ„ tweets. IOS-klienten kan snart fĂ„ inbyggt Live Photos-stöd som omedelbart konverterar Live Photos till GIF och tillĂ„ter anvĂ€ndare att dela dem direkt till följare. Den sociala plattformen har ocksĂ„ nyligen lagt till en omdesignad kamerasektion i appen som kan nĂ„s genom att svepa Ă„t vĂ€nster.