Twitter lĂ€gger till dedikerad “Rapport” -knapp för att begrĂ€nsa vilseledande val-tweets

Twitter-anvÀndare kan nu

“Twitters nya dedikerade rapportfunktion gĂ„r med i det befintliga tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€ttet för att hantera skadlig och stötande manipulation av plattformen“

Mitt i valet 2019 i Indien och Europa lanserar Twitter en dedikerad ” Report ” -knapp som gör det möjligt för anvĂ€ndare att rapportera vilseledande valrelaterade tweets. Microblogging-webbplatsen har aktivt drivit ut nya funktioner för att begrĂ€nsa falska nyheter och stötande innehĂ„ll pĂ„ sin plattform. Denna nya rapportfunktion ansluter sig till befintliga anstrĂ€ngningar för att ta itu med skadlig och stötande manipulation pĂ„ plattformen.

Twitter kommer ocksĂ„ att lansera “Report” -funktionen till lĂ€nder dĂ€r val kommer att hĂ„llas globalt under det kommande Ă„ret. Twitter sĂ€ger att man betraktar vilseledande information om hur man röstar eller registrerar sig för att rösta, falska krav för omröstning och vilseledande information om det officiella datumet eller tiden för ett val som ett brott mot dess politik. AnvĂ€ndare har möjlighet att rapportera innehĂ„ll i appen sĂ„vĂ€l som pĂ„ skrivbordet. de kan ocksĂ„ anvĂ€nda rapportfunktionen i rullgardinsmenyn och sedan vĂ€lja hur den Ă€r vilseledande vid omröstning. Som sagt Ă€r funktionen bara tillgĂ€nglig i Europa och Indien för tillfĂ€llet. Twitter sĂ€ger att det har utbildat sina interna team och förbĂ€ttrat överklagandeprocessen nyligen om det ringer fel.

Separat har Twitter börjat lansera en ny designad skrivbordsdesign med tvÄ olika layouter. En layout har tvÄ kolumner, med en större tidslinje till vÀnster och trendiga Àmnen och följ förslag till höger. Den andra layouten innehÄller Ä andra sidan en tredje statisk kolumn med vanliga meddelanden, meddelanden etc. Företaget har ocksÄ meddelat att dess mÄnatliga aktiva anvÀndare ökade till 330 miljoner under första kvartalet, jÀmfört med 321 miljoner frÄn Q4 2018. Det har ocksÄ genererade en total intÀkt pÄ 787 miljoner dollar under första kvartalet, vilket Àr en ökning med 18 procent jÀmfört med samma kvartal föregÄende Är.

[Previous Story]Sony a9, a7 III och a7R III nya firmwareuppdateringar ger förbÀttrad autofokus, spÄrningslÀge i realtid och mer

[Next Story]Garmin vivosmart 4 aktivitetsspÄrare lanserades i Indien, till ett pris av 12 990 Rs