Twitter lanserar ny Dashboard-app för smÄföretag

Twitter lanserar ny Dashboard-app för smÄföretag

Twitter, i ett försök att bĂ€ttre stödja smĂ„företag, har lanserat en ny Dashboard-app. Liknar tweet-stödda webbplatser som Tweetdeck (som förvĂ€rvades av Twitter 2011) och Hootsuite, Dashboard Ă€r speciellt anpassad för smĂ„företag, sĂ„ att de kan övervaka onlinekonversationer som centreras kring deras varumĂ€rke eller produkter, utanför direkta “@” -nĂ€mnder. Och som liknande webbplatser kan anvĂ€ndare förprogrammera tweets, analysera hur deras tweets har presterat och fĂ„ automatiska förslag för potentiella meddelanden att skicka till andra företag och kunder.

Kort sagt kan Dashboard vara en one-stop shop för att hjÀlpa nya smÄföretag att bÀttre förstÄ hur man navigerar i det sociala medielandskapet.

Efter tillkÀnnagivandet av Twitters Engage-app för att bÀttre hjÀlpa kÀndisar att engagera sig med sina följare, sÀger företaget:

”Stora, dedikerade team har vanligtvis fördelen med sofistikerade verktyg som tillhandahĂ„lls av Twitter-ekosystempartners. Idag erbjuder vi ett gratis verktyg för att ge alla företag en fördel i sitt sĂ€tt att anvĂ€nda Twitter. ”

För att ett socialt medieföretag som Twitter ska göra ett strategiskt steg som uppskattar hur nischmarknader navigerar i sina sociala medier sÀger mycket om företagets tillstÄnd och riktningen för sociala medier. Vikten av att förstÄ digitala medier Àr Ànnu viktigare Àn nÄgonsin nu, och det Àr i dessa sociala mediers företags bÀsta att göra det sÄ enkelt som möjligt för dessa nya och smÄföretag att vara aktiva.

Bild via Pexels.