Twitter lanserar ‘Twttr’ betatestningsprogram med nytt gĂ€ngat svargrĂ€nssnitt

Twitter-anvÀndare kan nu

“Twitter har lanserat beta-testappen” Twttr “med ett omdesignat trĂ„dgrĂ€nssnittsgrĂ€nssnitt för att göra det lĂ€ttare att lĂ€sa, förstĂ„ och gĂ„ med i konversationer.”

Twitter har lanserat sin nya beta-app med namnet Twttr. Syftet med den hĂ€r appen Ă€r som alla andra beta-appar – att testa kommande Twitter-funktioner och fĂ„ feedback om dem innan de rullar ut samma till allmĂ€nheten. Twttr fokuserar mer pĂ„ att göra det “lĂ€ttare att lĂ€sa, förstĂ„ och gĂ„ med i konversationer.” TechCrunch rapporterar att den första nya funktionen som testas via Twttr avser redesign av konversationer och svar pĂ„ plattformen.

VÄr prototypapp, twttr, lanseras till den första gruppen av deltagare idag. #LetsHaveAConvo om nya funktioner för att bygga en bÀttre Twitter tillsammans.

– Twitter-support (@TwitterSupport) 11 mars 2019

Företaget har testat dessa funktioner tillbaka, vilket ger svarsgrÀnssnittet en gÀngad design, sedan februari. Twttr-appen visar ett annat format för svar, dÀr konversationer har en rundad chattliknande form som Àr avsedd att göra det lÀttare att följa. Svaren Àr nu fÀrgkodade som en del av den nya visuella designen. Detta hjÀlper till att skilja svar frÄn originalaffischen och andra Twitter-anvÀndare. Den nya designen döljer ocksÄ engagemangsstatistiken, inklusive favoriter och retweets och delningsalternativ bortom svarsvyn. Twitter sÀger att detta Àr för att göra konversationsvisningen tydligare och lÀttare att följa.

Twitter

Twitter sa om den nya gĂ€ngade designen, “Inledningsvis kommer den nya twttr-appen att fokusera pĂ„ att testa nya mönster för konversationer. Prototypappen kommer att visa ett annat format för svar, dĂ€r konversationerna sjĂ€lva har en mer rundad chattliknande form och Ă€r indragna, sĂ„ de Ă€r lĂ€ttare att följa. ”

Med tiden kan Twitter anvÀnda prototypen Twttr-appen för att testa andra Àndringar som den avser att föra den till huvudprodukten. Den nya Twttr-prototypappen rullar ut till en del anvÀndare. De intresserade kan registrera sig för att gÄ med i betatestet; den sociala mediejÀtten skickar ett mejl med instruktioner för att ladda ner beta-appen till de som Àr godkÀnda för rÀttegÄngen. För nu Àr dock programmet endast tillgÀngligt för iOS. Medan anmÀlningarna ursprungligen startade i februari, gÄr de första inbjudningarna först ut nu.