Twitter testar ett enklare sĂ€tt att “förhandsgranska” i sin iOS-app

Twitter-anvÀndare kan nu

“Twitters nya profilförhandsvisning skulle hjĂ€lpa anvĂ€ndarna att se de grundlĂ€ggande detaljerna för andra anvĂ€ndare pĂ„ ett kort genom att trycka pĂ„ anvĂ€ndarens” @ “-handtag i en tweet.”

Twitter kan introducera ett enklare sĂ€tt att se “profilförhandsgranskningar” för att uppmuntra fler att kontrollera profiler innan de svarar pĂ„ okĂ€nda personer. Experimentet bearbetas nu i sin iOS-app och funktionen visar mer om en anvĂ€ndare utan att gĂ„ bort frĂ„n tidslinjen.

Twitter har vunnit popularitet genom Ären, och nu Àr det en pÄlitlig plattform frÄn nyheter och underhÄllning till sport och politik. FrÄn vanliga mÀnniskor till kÀndisar och högt profilerade politiker, alla Àr nu medvetna om denna nÀtverkstjÀnst. SÄ det Àr viktigare nu att veta om personen först innan du svarar tillbaka. Och det verkar som om Twitter Àr pÄ vÀg att göra det möjligt pÄ ett enkelt och lÀttare sÀtt.
Twitter_1Om en anvÀndare ingÄr i testet kan han / hon se anvÀndarens grundlÀggande detaljer och ett alternativ att följa eller stÀnga av anvÀndaren i ett kort genom att helt enkelt trycka pÄ anvÀndarens @ handtag pÄ en tweet. DÀrefter kan anvÀndare ÄtergÄ till den vanliga surfningen eller se hela profilen för att fÄ mer information.
Twitter_2Inte bara detta utan enligt Twitter-sÀkerhetslagets förklaring kan anvÀndare ocksÄ fÄ ett bÀttre alternativ att skilja mellan bot och en person och hantera dem dÀrefter. Detta tillÀgg görs efter avslöjandet av en ny omröstning frÄn Pew Research Center, som fann att mÄnga anvÀndare av sociala nÀtverk frÄn USA fruktar att de inte kan kÀnna igen en bot frÄn en verklig person pÄ sociala medier.

[Previous Story]Canon presenterar EOS RP-spegelfri kamera i mellanklass, sex nya RF-objektiv

[Next Story]Redmi Note 7 kameragranskning: Är hype riktigt?