Twitter-uppdateringen ger en ny redesignad kamerasektion med “Live” -lĂ€ge för Periscope-videor

Twitter-anvÀndare kan nu

“Twitteruppdateringen ger en ny kamerasektion som inkluderar möjligheten att vĂ€lja” Live “-lĂ€ge för att starta en Periscope live stream”

En ny Twitter-uppdatering med fokus pÄ foton rullar nu ut. Det ger en ny kamerasektion ungefÀr som andra sociala medieappar som Snapchat, du mÄste svepa Ät vÀnster för att öppna kameravyn. Att knacka pÄ slutaren tar bilden och hÄller ner den för att fÄnga en video.

Se det? Tweeta det! VÄr uppdaterade kamera Àr bara ett svep bort, sÄ du fÄr bilden snabbt. Rullar ut till er alla under de nÀrmaste dagarna. pic.twitter.com/moOEFO2nQq

– Twitter (@Twitter) 13 mars 2019

Uppdateringen lĂ„ter dig vĂ€lja “Live” -lĂ€get för att starta en Periscope live stream. För tillfĂ€llet Ă€r funktionen extremt grundlĂ€ggande utan filter, klistermĂ€rken och andra snygga funktioner. Dessa kommer dock att vara tillgĂ€ngliga nĂ€r du bĂ€ddar in bilden i huvudkompositörens vy. Foton och videor publicerade frĂ„n kameraskĂ€rmen visas som vanliga tweets och det hĂ€rmar inte Snapchat. Twitter visar media som bifogas i ett större, mer uppslukande format och bilden kommer att visas före texten i din tweet. Det kommer ocksĂ„ att föreslĂ„ hashtags baserat pĂ„ nĂ€rliggande hĂ€ndelser och andra signaler och lĂ„ter dig ocksĂ„ lĂ€gga till dina egna.

Twitter lanserar inte Snapchat eller Instagram-liknande berĂ€ttelser flöde med foton; istĂ€llet vill den att anvĂ€ndarna ska anvĂ€nda den som en lins för sin vĂ€rld. Kameraintegrationen kan göra Twitter mer tillgĂ€ngligt för nya anvĂ€ndare. TechCrunch sĂ€ger att Twitter inte ger tweets med media en boost i tidslinjen, vilket innebĂ€r att flödesalgoritmen förblir oförĂ€ndrad. Twitter lanserade nyligen sin prototyp Twttr beta-app för att experimentera. Syftet med den hĂ€r appen Ă€r som alla andra beta-appar – att testa kommande Twitter-funktioner och fĂ„ feedback om dem innan de rullar ut samma till allmĂ€nheten.

[Previous Story]Samsung SM-A260F Android Go-smarttelefon fÄr Wi-Fi-certifiering

[Next Story][Exclusive]: Vivo iQOO-spelsmartphone med Snapdragon 855 SoC kommer till Indien i juni