Twitter-vd Jack Dorsey pratar om redigering av tweets och framtiden för Bitcoin

Twitter-vd Jack Dorsey pratar om redigering av tweets och framtiden för Bitcoin

“Dorsey betonade hur en tweetredigeringsfunktion kan modelleras utan att kompromissa med Twitters integritet och behĂ„lla ett konto för den ursprungliga tweetet.”

Twitter-vd Jack Dorsey dök nyligen upp i ett avsnitt med den populĂ€ra podcastvĂ€rd Joe Rogan, dĂ€r han gav bland annat ett par intressanta insikter om mikrobloggtjĂ€nstplattformen. Det första av partiet avser en funktion pĂ„ Twitter, dĂ€r anvĂ€ndare lĂ€nge har funderat pĂ„ om det skulle vara möjligt för plattformen att implementera en ‘edit tweet’ -funktion, i funktion. Medan Dorsey sjĂ€lv tidigare har lekt med idĂ©n och sagt att det inte Ă€r helt uteslutet, gav han en mer specifik uppfattning om hur den kan fungera.

Enligt den nya avslöjandet sa Dorsey att Twitter kan försöka införa ett litet fönster med en “fem sekund till 30 sekunders fördröjning” inom vilken en anvĂ€ndare kan försöka göra Ă€ndringar i sin / hennes tweet. Han tror att detta skulle behĂ„lla Twitter i realtid, samtidigt som det ger anvĂ€ndarna möjlighet att göra mindre korrigeringar eller lĂ€gga till mer information till sina tweets. Det kan ocksĂ„ finnas ett sĂ€tt att behĂ„lla den ursprungliga tweeten, eftersom det med möjligheten att redigera tweets kan cybermobbare försöka dra nytta av att ange nĂ„got och senare justera det för att komma undan med deras förseelse.

Twitter-logotyp

Dorseys senaste uttalande lÄter mer Àn bara en spekulativ fantasi av nÄgot som Twitter kan utforska senare i framtiden. Om det lÀggs till kommer detta att vara en mycket populÀr ny funktion som mÄnga anvÀndare har sökt efter och matcha den typ av pÄverkan som fördubblat karaktÀrsgrÀnsen pÄ Twitter för alla. Han uppgav ocksÄ att redigerings-tweet-saken kan övervÀgas dynamiskt av Twitter, det vill sÀga att det kan finnas skillnader i sammanhang och implementering av funktionen, kanske beroende pÄ handtag (företag mot vanliga anvÀndare) och Àmnen (allvarliga trender v. avslappnade genrer).

PĂ„ en separat anteckning menade den ofta kontroversiella Dorsey ocksĂ„ Bitcoin och decentraliserade kryptovalutor. Han bekrĂ€ftade vidare sitt redan offentliga stöd för kryptovalutor, med hĂ€nvisning till Bitcoin som nĂ„got som Ă€r ”född pĂ„ internet, utvecklad pĂ„ internet, testad pĂ„ internet, (och) pĂ„ internet.”Han tror att Bitcoin kan vara internetets ursprungliga valuta efter att ha uppnĂ„tt den status som den har. Dorsey har lĂ€nge varit anhĂ€ngare av kryptovalutor, och hans betalningsstart Square har stött Bitcoin-betalningar sedan över fyra Ă„r nu.