Twitters Periscope-app lÄter nu anvÀndare lÀgga till gÀster till sina direktsÀndningar

Twitters Periscope-app lÄter nu anvÀndare lÀgga till gÀster till sina direktsÀndningar

“Upp till tre gĂ€ster kan lĂ€ggas till liveströmmen och alla som Ă€r instĂ€llda kommer att kunna höra gĂ€sternas röster”

Twitters app för liveuppspelning av Periscope har fĂ„tt en mycket efterfrĂ„gad funktion idag. Företaget har lanserat en “Go Live Together” -funktion som lĂ„ter anvĂ€ndare lĂ€gga till gĂ€ster i deras livestream. Funktionen rullar ut globalt för bĂ„de iOS- och Android-anvĂ€ndare. Det Ă€r ett försök frĂ„n microblogging-webbplatsen att Ă„teruppliva plattformen och konkurrera med sĂ„dana som större plattformar som Twitch, Facebook och YouTube genom att locka anvĂ€ndare som gillar live-stream-innehĂ„ll.

Testa! Tryck pĂ„ “TillĂ„t gĂ€ster” nĂ€r du stĂ€ller in din sĂ€ndning. Alla tittare du vĂ€ljer kan bli gĂ€stsĂ€ndare. De hörs av alla och du kan vara vĂ€rd för upp till tre Ă„t gĂ„ngen. Rullande pĂ„ iOS och Android. https://t.co/xyUWZMHD1D

– Periscope (@PeriscopeCo) 4 februari 2019

Den nya funktionen gör det möjligt för anvÀndare att ta in upp till tre gÀster och alla i liveströmmen kommer att kunna stÀlla in ljudkonversationen för de extra gÀsterna. GÀsterna kan lÀmna nÀr som helst och mer kan lÀggas till av anvÀndaren om de vill.

Twitters Periscope live-streaming-app har försökt bejla podcastmĂ€ngden under en tid för att fĂ„ fler anvĂ€ndare och den rullade nyligen ut en ljudsĂ€ndningsfunktion tillbaka i september 2018 med samma motiv. Den nya “GĂ„ leva tillsammans” -funktionen har krĂ€vts av anvĂ€ndare av plattformen sĂ„ att appen ska se mer engagemang efter lanseringen av funktionen.

I en relaterad historia bekrÀftade Twitter-vd Jack Dorsey att plattformen kan fÄ redigerbara tweets i framtiden. Detta har ocksÄ varit en mycket efterfrÄgad funktion sedan en tid.

[Previous Story]Vivo V15 Pro med Snapdragon 675 SoC upptÀckt pÄ Geekbench

[Next Story]Huawei Mate 20 Pro fÄr nya kamerafunktioner, bÀttre gestnavigering och mer via programuppdatering