UBON Hulk SP-50 trÄdlös högtalare med 1500 mAh batteri lanserades till Rs 3,999

UBON Hulk SP-50 trÄdlös högtalare med 1500 mAh batteri lanserades till Rs 3,999

“Den trĂ„dlösa UBON Hulk SP-50-högtalaren har en” medelstans “med sin djupa bas och Ă€r klassad till att hĂ„lla i fyra timmar pĂ„ en enda laddning.”

UBON har uppdaterat sin ljudportfölj med lanseringen av en ny trÄdlös högtalare som heter Hulk SP-50 i Indien. Högtalaren spioneras för att packa en genomsnittlig stans med sin djupa bas och ett 1500 mAh batteri som Àr klassat att hÄlla i upp till fyra timmar pÄ en enda laddning. UBON Hulk SP-50 har ett handtag tillsammans med telefonstativ ovanpÄ kroppen som gör det bekvÀmt att bÀra runt och jazz upp festen.

hulk1

UBON Hulk SP-50-priset för trĂ„dlös högtalare i Indien har faststĂ€llts till 3 999 Rs. Högtalaren kommer i silverskĂ€rmen och har en retro bomlĂ„desdesign. Det innehĂ„ller ocksĂ„ en “Intelligent chipkontroll” det sĂ€gs hĂ„lla vĂ€rmen under kontroll. NĂ€r det gĂ€ller anslutning Ă€r UBON Hulk SP-50 “flera” alternativ som lĂ„ter dig para den med enheter som bĂ€rbar dator, surfplatta och smartphone. “Den hĂ€r högtalarhögtalaren Ă€r det perfekta ackompanjemanget för dina fester eller resor,” sa företaget i pressmeddelandet.

Kommentera lanseringen, Mandeep Arora grundare UBON sa ”Med vĂ„ra liv pĂ„ sprĂ„ng Ă€r bĂ€rbarhet av enheter en prioritet. Med tanke pĂ„ detta Ă€r SP-50 Hulk utformad för att vara trĂ„dlös och kompatibel med flera ingĂ„ngsenheter utan att behöva kompromissa med ljudkvaliteten. Den djupa basen pĂ„ UBONs trĂ„dlösa högtalare erbjuder förbĂ€ttrar din musikupplevelse. För fester, resor eller till och med improviserade sammankomster bör Hulk vara din favorit, för alla dina musikbehov. ”