UBON lanserar en ny Notebook SP 65 trÄdlös högtalare i Indien

UBON lanserar en ny Notebook SP 65 trÄdlös högtalare i Indien

“Den nya trĂ„dlösa Ubon SP 65-högtalaren kan ta upp till Ă„tta timmar pĂ„ en enda laddning”

Ubon, ett populÀrt varumÀrke för elektroniska tillbehör i Indien, har lanserat sin trÄdlösa Bluetooth-högtalare som heter Notebook SP 65. Tillbehöret kan köpas via företagets officiella webbplats, liksom Amazon India och andra online-ÄterförsÀljare. Högtalaren kostar 2699 Rs och finns i antingen svart eller rött fÀrgalternativ.

_mg_5558

PĂ„ tal om lanseringen sa Mandeep Arora, medgrundare av Ubon: “TrĂ„dlös högtalare för bĂ€rbara datorer (SP 65) har en kraftfull ljudstans, och trots sin smala form Ă€r den förvĂ„nansvĂ€rt hög, med en tydlig och tung ton. Om du letar efter ett sĂ€tt att spela musik pĂ„ sprĂ„ng Ă€r Notebook Wireless-högtalaren nĂ„got för dig. ”

Ubon Notebook SP 65 har ett distinkt utseende som skiljer den frÄn andra högtalare i sitt prissegment. Högtalaren ser ut som en bÀrbar dator, dÀrav namnet, och Àr tillrÀckligt tunn för att kunna bÀras var som helst. Den har ocksÄ ett lÀderrem som kan anvÀndas för att bÀra den runt.

SkÀrmdump 07.03.2019 kl. 18:17

Ubon har ocksÄ inkluderat en AUX-port, en USB-port och en microSD-kortplats pÄ SP65. Du kan anvÀnda upp till 32 GB microSD-kort för att lyssna pÄ din musik. Dessutom kan USB-porten anvÀndas för att ansluta en flash-enhet. Tillsammans med dessa portar har högtalaren en pÄ / av-knapp, en menyknapp, volym upp och ned-knappar och en uppspelning / paus eller svara / avsluta samtal-knapp.

Företaget har inte gett nÄgra detaljer angÄende högtalarens ljudutgÄng, men det talar mycket om sin ljudkvalitet. Ubon sÀger att högtalaren ger HD-ljudkvalitet. För trÄdlös anslutning anvÀnder högtalaren Bluetooth, men Àn en gÄng Àr versionen inte kÀnd. Högtalaren stöder ett frekvensomrÄde mellan 60Hz och 15.000Hz och drivs av ett 2000mAh batteri som förmodligen kommer att ge cirka sex till Ätta timmars anvÀndning. Det tar cirka tre till fyra timmar att ladda enheten helt.