UBON SP-45 med Bluetooth-anslutning och inbyggt telefonstÀll lanseras

UBON SP-45 med Bluetooth-anslutning och inbyggt telefonstÀll lanseras

“UBON SP-45 Ă€r en trĂ„dlös soundbar som har en klassificering pĂ„ upp till 4 timmar och stöder Ă€ven Radio, TF-kort, USB, AUX och Bluetooth.”

UBON har lagt till en soundbar under sina SP-45-serie högtalare i Indien. Det har kommit en mÄnad efter att företaget lanserat SP-45 Pro Bass-högtalaren i landet. Den nya soundbaren, helt enkelt kallad UBON SP-45, kommer klÀdd i ett trÀskal med inbyggd Bluetooth för trÄdlös anslutning. Företaget hÀvdar att UBON SP-45 soundbar kan hÄlla i upp till 4 timmar pÄ en enda laddning och Àr utformad för att leverera klassens bÀsta virtuella surroundljud.

UBON Soundbar 2

UBON SP-45 talar om specifikationerna och har tvĂ„ högtalare och en subwoofer för att leverera stereo-surroundljud. Den nya UBON-högtalaren har ett frekvensomrĂ„de pĂ„ 20Hz – 25KHz och kan enkelt bĂ€ras runt tack vare sin kompakta design. Förutom Bluetooth stöder högtalaren ocksĂ„ radio, TF-kort, USB och Aux. Den har en inbyggd mikrofon för att ta emot samtal och en extern telefonhĂ„llare. SP-45-högtalaren har ocksĂ„ en “intelligent chipkontroll”, som sĂ€gs hĂ„lla uppvĂ€rmningen i schack och sĂ€kerstĂ€lla stabil laddning.

UBON SP-45 soundbar har prissats till Rs 3.599 i Indien; företaget sÀljer dock högtalaren pÄ sin webbplats till ett rabatterat pris pÄ 2499 Rs. Den finns i tvÄ fÀrgalternativ: Svart och gul, och finns att sÀlja i landet frÄn och med idag.

Mandeep Arora, medgrundare, UBON sa, ”Med tanke pĂ„ den aktuella eran minskar nackdelen med att TV-apparater blir smalare ljudkvaliteten. För ljud Ă€r den grundlĂ€ggande tumregeln, större högtalare erbjuder bĂ€ttre ljudkvalitet, med tanke pĂ„ dessa faktorer, vi designade UBONs soundbar. Om du Ă€r en musikfanatiker och vill lĂ€mna din signatur Ă€r SP-45 Soundbar din vĂ€g framĂ„t. ”