UBON SP-45 Pro Power trÄdlös högtalare lanserades i Indien till en pris av 2699 Rs

UBON SP-45 Pro Power trÄdlös högtalare lanserades i Indien till en pris av 2699 Rs

“Den nya bĂ€rbara UBON SP-45-högtalaren pryder ett funky utseende och har en extern telefonhĂ„llare”

Den hemvuxna tillverkaren av mobiltillbehör UBON har introducerat en ny trÄdlös högtalare SP-45 under sin Pro Bass-serie i Indien. Högtalaren kommer i en cylindrisk form med ett inbyggt stativ och ett funky och attraktivt utseende. Med tanke pÄ dess kompakta design kan enheten enkelt bÀras. NÀr det gÀller priset finns UBON SP-45 Pro Power-högtalaren tillgÀnglig till 2699 Rs. Den kan köpas frÄn företagets officiella webbplats och alla ledande e-handelswebbplatser över hela landet.

Högtalaren sÀgs erbjuda en kontinuerlig strömkopiering pÄ uppÄt 8 timmar och ett frekvensomrÄde upp till 20Hz till 25KHz. UBON SP-45 levereras med en massa anslutningsstöd. Du kan antingen trÄdlöst para ihop en ljudkÀlla som en smartphone eller bÀrbar dator med högtalaren via Bluetooth eller gÄ till Aux- och TF-kort för att spela musik. Slutligen kommer ljudenheten i sex olika designalternativ.

Alla modeller

Utöver det har UBON SP-45 Pro Bass-serien ett externt telefonstativ högst upp som rymmer nĂ€stan vilken telefon som helst dĂ€r ute. Enheten erbjuder ocksĂ„ handsfree-kontroll tack vare den inbyggda mikrofonen och anvĂ€nder den senaste “intelligenta chipkontrollen”, som sĂ€gs förhindra överhettning och frĂ€mjar stabiliserad laddning.

Mandeep Arora, medgrundare, UBON sa, ”UBONs PRO Bass-serie Ă€r för de ljudfiler som bara inte har rĂ„d med att kompromissa med ljudkvaliteten pĂ„ deras partyglimmer. Om du Ă€r en musikfanatiker och vill lĂ€mna din signatur pĂ„ festen Ă€r UBON SP 45 det rĂ€tta valet. ”