[Update: teasers are fan-made] Nokia 9 PureView, Nokia 6.2 retades för lansering av MWC 2019

[Update: teasers are fan-made] Nokia 9 PureView, Nokia 6.2 retades för lansering av MWC 2019

“Teaser-affischerna som delas av HMD Global framhĂ€ver de fem kamerorna pĂ„ baksidan av Nokia 9 PureView och displayen med hĂ„l i Nokia 6.2”

Uppdatering: Vi kontaktade HMD Global angÄende teasers och det klargjordes att affischer Àr tillverkade av fans och inte slÀppts av företaget.

Medan det redan Ă€r kĂ€nt att HMD Global kommer att vara vĂ€rd för ett evenemang pĂ„ den massiva MWC-mĂ€ssan i Barcelona, ​​Spanien nĂ€sta mĂ„nad, Ă€r det fortfarande inte helt kĂ€nt vad den finska smarttelefontillverkaren har i butik. Men efter att HMD Global Chief Product Officer Juho Sarvikas tillkĂ€nnagav Nokias officiella nĂ€rvaro pĂ„ MWC pĂ„ Twitter har ett antal officiella teasers tappat som kastar mer ljus över de produkter som kommer att visas. De inte sĂ„ subtila teasersna antyder att Nokia 9 PureView Ă€r stjĂ€rnan i showen som förvĂ€ntades av företaget. Det finns dock ett par andra teasers som visar en mystisk ny Nokia-telefon.

nokia 8.1 plus

Som framgÄr av bilderna har den kommande Nokia-smarttelefonen retats med en hÄlskÀrm med selfie-kameran placerad i det övre vÀnstra hörnet. Det blir den första Nokia-mÀrkta telefonen som har en sÄdan skÀrmdesign, som maximerar skÀrmens fastigheter utan att anvÀnda ett hack.

Om man ska tro pÄ tidigare gengivelser och lÀckor frÄn Nokia 9 har penta-linsen frÄn Nokia inga hÄl i framskÀrmen. DÀrför Àr detta en annan smartphone. FrÄn vad vi förvÀntar oss kan det förmodligen vara Nokia 6.2, en mellantelefon. Detta bekrÀftas ocksÄ av vÄr exklusiva CAD-baserade renderlÀckage som visade en hÄlskÀrm pÄ nÀmnda handenhet. Mid-range handenheten antas komma med en Snapdragon 710 SoC som tickar inuti chassit. Bortsett frÄn det Àr mycket om enheten okÀnd.

Nokia 9 PureView-teaser

MÄnga ögon kommer att riktas mot Nokia nÀr det tar scenen den 25 februari, med större delen av uppmÀrksamheten pÄ Nokia 9 PureView. Det förvÀntas vara den första handenheten med en femkamerainstallation pÄ baksidan. Handenheten kommer ocksÄ att vara ett flaggskepp som packar kraftfulla interna enheter som en Snapdragon 845 SoC, en 5,99-tums skÀrm med 2K-upplösning, 6 GB RAM och 128 GB internt lagringsutrymme. Ett antal andra enheter, till exempel Nokia 1 Plus, kan ocksÄ hamna pÄ showen.