Uppdateringen av Samsung Galaxy S10-serien ger förbÀttringar i nattlÀge, sÀkerhetsuppdatering i maj och mer

Uppdateringen av Samsung Galaxy S10-serien ger förbÀttringar i nattlÀge, sÀkerhetsuppdatering i maj och mer

“Uppdateringen av Samsung Galaxy S10-serien lĂ€gger ocksĂ„ till möjligheten att klicka pĂ„” Live Focus “-bilder med antingen ultravidvinkelobjektivet eller teleobjektivet”

Samsung Galaxy S10-seriens kommande stora uppdatering fokuserar pÄ förbÀttringar i nattlÀge med tvÄ nya kamerafunktioner, May-sÀkerhetsuppdatering och mer. Enligt SamMobile, som fick testa uppdateringen före den offentliga utgÄvan, Night Mode pÄ Galaxy S10 (recension), Galaxy S10 + (recension) och S10e (recension) tar nu mycket skarpare bilder i svagt ljus. Det tillÄter ocksÄ anvÀndare att komma Ät nattlÀge med ultravidvinkelsensorn, som inte var tillgÀnglig före den hÀr uppdateringen. Det Àr bara vettigt för kamerans programvara att dra nytta av flera linser pÄ telefonen.

Samsung-Galaxy-S10-Plus-feat2

Medan Night Mode-bilderna med ultravidvinkelobjektiv har mycket brus, sĂ€gs de nu vara mycket ljusare och mer detaljerade i jĂ€mförelse. NattlĂ€ge pĂ„stĂ„s i allmĂ€nhet ocksĂ„ ha förbĂ€ttrats avsevĂ€rt eftersom bilderna som klickas i svagt ljus har mindre brus. Dessutom tillför uppdateringen ocksĂ„ möjligheten att klicka pĂ„ ‘Live Focus’ -bilder med antingen ultravidvinkelobjektivet eller teleobjektivet som finns pĂ„ Galaxy S10 och Galaxy S10 +. Detta gör det lĂ€ttare att klicka pĂ„ bokeh-bilder av större föremĂ„l pĂ„ nĂ€ra hĂ„ll utan att röra sig. Uppdateringen till alla tre Galaxy S10-modeller med betydande kameraförbĂ€ttringar och May-sĂ€kerhetsuppdatering rullar för nĂ€rvarande ut i Schweiz, men den bör utvidgas till andra marknader globalt de nĂ€rmaste veckorna.

Separat hÀvdar Samsung India att dess nya Galaxy S10-serie stod för tre av fyra premiumsmartphones som sÄldes i landet under mars mÄnad. Företaget citerar data frÄn Gfk, som spÄrar detaljhandeln och inte transporter som andra marknadsundersökningsföretag tillhandahÄller i sina rapporter. Detta innebÀr att tre av fyra premiumsmartphones som köpts av konsumenter i mars i landet var Samsung Galaxy S10-modeller.