Vad du kan förvÀnta dig av Samsung Unpacked 2020

Vad du kan förvÀnta dig av Samsung Unpacked 2020

Vad du kan förvÀnta dig av Samsung Unpacked 2020 | Tech.co

Samsung Àr redo och raring att ÄtergÄ till det normala 2020, eftersom företaget planerar att tillkÀnnage en massa nya enheter vid deras Unpacked-evenemang den 5 augusti.

Medan hotet om störda försörjningskedjor pÄ grund av den globala pandemin vÀckte oro för nya produkter inom teknikindustrin, verkar det som om företag som Apple, Samsung och Google har resurser att hÄlla sig pÄ rÀtt spÄr.

Med alla förvÀntade enheter pÄ rÀtt spÄr för deras vanliga utgivningsdatum verkar konsumentteknikbranschen till stor del opÄverkad av coronavirus. Samsung kommer hett med 5 nya enheter, enligt chefen för mobilkommunikation. Vi tittar pÄ vilka enheter du kan förvÀnta dig att presenteras vid Samsung Unpacked 2020-evenemanget nÀsta mÄnad.

Samsung Galaxy Note 20

Förmodligen det frÀmsta fokus för evenemanget, Galaxy Note 20 Àr helt sÀkert den flaggskeppsenhet som tillkÀnnagavs pÄ Unpacked 2020. Kombinationen telefon eller surfplatta, eller phablet, kommer naturligtvis att innehÄlla S-Pen-funktionalitet och ryktas ha tunnare ram , en uppdaterad kamerauppsÀttning och en snygg ny fÀrg.

Som har blivit standard för Samsung-telefoner kommer Galaxy Note 20 sannolikt att komma i tre iterationer. Utanför den fristÄende enheten kan du förvÀnta dig att Galaxy Note 20 Plus och Galaxy Note 20 Ultra kommer att tillkÀnnages tillsammans med flaggskeppstelefonen, förmodligen med mer lagringsutrymme, mer RAM, större skÀrmar och, som har lÀckt ut, mer robust kamera matriser.

Utanför dessa vÀsentliga uppgifter har rykten ryckts om vilken typ av specifikationer Galaxy Note 20 kommer att innehÄlla. Det verkar frÄn trovÀrdiga lÀckor att enheten inte kommer att ha Samsungs alltför vanliga böjda skÀrm, en avvikelse frÄn de senaste smartphonesna frÄn den koreanska teknikjÀtten.

Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Fold 2

VÀrldens första hopfÀllbara telefon var genomsyrad av kontroverser under lanseringen, med brutala första recensioner, avbokningar och ett generellt ljummet svar totalt sett. Men nu gör den vikbara telefonen comeback, eftersom Samsung Àr redo att lansera Galaxy Fold 2 i framtiden, sÄ varför inte pÄ Unpacked 2020?

Enheten har sett ett antal trovÀrdiga lÀckor de senaste veckorna och lÀcktes till och med av Samsung sjÀlv tidigare i veckan, Àven om bilden i frÄga Àr otroligt suddig, och det verkar finnas en viss förvirring mellan Fold 2 och Z Flip , Samsungs horisontella vikbara telefon.

ÄndĂ„ finns det mycket information att hĂ€mta frĂ„n en sĂ„ grov bild, som lĂ€ckare visade oss dagarna efter. För en ser kameraarrayen betydligt mer imponerande ut, och enheten ser Ă„tminstone lite större ut Ă€n originalet. Dessutom har lĂ€ckor angett att den hopfĂ€llbara smarttelefonen kommer att bli lite mer överkomligt, vilket med tanke pĂ„ priset pĂ„ nĂ€stan 2000 dollar pĂ„ originalet kommer att vara en trevlig förĂ€ndring av takten.

Samsungs egen suddig, lÀckt bild

Samsung Galaxy Z Flip 5G

PÄ tal om vikbara smartphones fÄr Samsung Galaxy Z Flip ocksÄ en uppdatering, om Àn en ganska grundlÀggande. Dubbade Samsung Galaxy Z Flip 5G, den uppdaterade enheten har en bÀttre processor (Snapdragon 865 Plus) och, som du kanske har gissat, 5G-kompatibilitet.

Utanför dessa uppdateringar kommer den nya Galaxy Z Flip 5G att vara identisk med sin 4G-föregÄngare, vilket förmodligen Àr ett bra drag. Z Flip var en av de fÄ vikbara smartphones som inte förskingrades av fruktansvÀrda recensioner, sÄ att hÄlla sig till manuset kan vara Samsungs sÀtt att Àntligen pÄverka den vikbara fronten.

Det hÀr Àr inte heller en lÀcka. Samsung bekrÀftade pÄ torsdagen att Samsung Galaxy Z Flip tillkÀnnages pÄ Unpacked 2020. Enheten kommer att finnas tillgÀnglig den 7 augusti för det förvÀntade höga priset pÄ $ 1 449, bara $ 70 mer Àn 4G-iterationen.

Samsug Galaxy Z Flip 5G

Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Z Flip 5G var inte den enda enhet som bekrÀftades som presenterades vid Unpacked 2020. I ett Samsung-blogginlÀgg av TM Roh skrev han:

“Du fĂ„r befogenhet att leva fullt ut med dessa enheter i din hand (och i öronen och pĂ„ din handled).”

Om det inte Àr en nick till Samsung Galaxy Watch 3 vet vi inte vad som Àr. Utanför detta nick Àr dock inte mycket kÀnt om vad den nya iterationen kommer att innehÄlla nÀr det gÀller specifikationer. Men precis frÄn de lÀckta bilderna verkar det vara troligt att en snygg, snyggare kropp liksom Mystic Bronze-finishen finns i hela Unpacked 2020-marknadsföringen.

Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Buds Live

Om vi ​​antar att Rohs anvĂ€ndning av “handled” betyder att Galaxy Watch 3 Ă€r pĂ„ vĂ€g, Ă€r det sĂ€kert att anta att hans anvĂ€ndning av “öron” betyder att den senaste iteration av Galaxy Buds ocksĂ„ Ă€r pĂ„ vĂ€g.

Vi har fÄtt lite information om vad du kan hitta i dessa riktigt trÄdlösa öronsnÀckor. För det första kommer de att vara utan en kiselspets, eftersom njurbönans form (helst) möjliggör bekvÀm och funktionalitet. Dessutom kommer Galaxy Buds Live att ha tvÄ högtalare och tre mikrofoner, vilket ger dig en komplett ljudupplevelse.

Slutligen kommer öronsnÀckorna att finnas i tre fÀrger: svart, vitt och Mystic Bronze som finns i hela Unpacked 2020-marknadsföringen.

SÄ det Àr allt vi vet för tillfÀllet, men kom tillbaka efter Samsungs 5: e augusti, nÀr vi ger en fullstÀndig sammanfattning av allt som visas.

Samsung Galaxy Buds Live

Den hĂ€r artikeln uppdaterades senast den: 20/07/2020 – 06:03

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Conor Ă€r Senior Writer för Tech.co. Under de senaste fyra Ă„ren har han skrivit om allt frĂ„n Kickstarter-kampanjer och nystartade startups till tech-titaner och innovativ teknik. Hans omfattande bakgrund inom stand-up-komedi gjorde honom till den perfekta personen att vara vĂ€rd för tekniskt centrerade evenemang som Startup Night at SXSW och Timmy Awards för Tech in Motion. Du kan skicka e-post till Conor pĂ„ [email protected]

Utforska mer Se alla nyheter

Google tillkÀnnager Pixel 5, Pixel 4a 5G, Nest Audio och ny Chromecast

Google har meddelat fyra nya produkter: Pixel 5, …

Conor Cawley – för 4 dagar sedan

Nokia tillkÀnnager mellanklass 8.3 5G plus billiga 3.4- och 2.4-telefoner

Nokias senaste telefoner, 8,3 5G, plus $ 200 3,4 och …

Tom Fogden – för 2 veckor sedan

Apple lanserar Watch 6, Watch SE, iPad Air 4, Prenumerationspaket

Apple har precis debuterat Apple Watch 6, som börjar pĂ„ …

Adam Rowe – för 3 veckor sedan

LG och Motorola tar fram tvÄ unika telefoner

LG Wing och Motorola Razr 5G Ă€r instĂ€llda pĂ„ tvĂ„ av …

Tom Fogden – för 3 veckor sedan

Ladda fler artiklar nÀra Skapa en webbplats? Se vÄra rekommendationer för de bÀsta webbplatsbyggarna att anvÀnda: BÀst pÄ test

Vi anvÀnder cookies. Genom att surfa pÄ vÄr webbplats godkÀnner du vÄr anvÀndning av cookies.