Vad gör nubia Red Magic 3 till ett spelkraftverk

Vad gör nubia Red Magic 3 till ett spelkraftverk

Efter att ha debuterat i Kina för nÄgra mÄnader sedan har nubien Red Magic 3 Àntligen landat i Indien i all sin glans. Denna kraftstation för en speltelefon imponerar i varje avdelning med dess antagande av ultra-avancerad teknik. Dessutom drar den nytta av en utsökt ytterkropp som levereras komplett med en RGB LED-remsa. Den hÀr telefonen Àr avundsjuk pÄ alla mobilspelare dÀr ute, och om du undrar varför Àr det sÄ hÀr Àr en fullstÀndig nedgÄng pÄ vad som gör nubia Red Magic 3 till den perfekta speltelefonen.

Fantastisk skÀrm med 90Hz uppdateringsfrekvens

nubia Red Magic 3 7

En 6,65-tums AMOLED-skÀrm tar sig fram pÄ Red Magic 3. Det Àr en ganska stor panel, som alltid Àr en vÀlkommen funktion pÄ en speltelefon. Det som Àr desto mer intressant Àr dock att det tar en 90Hz uppdateringsfrekvens. JÀmfört med 60Hz-skÀrmar kan sÄdana paneler Äterge sina bilder pÄ ett extremt smidigt sÀtt. Det Àr en relativt liten funktion, men det gör stor skillnad nÀr du spelar snabba spel.

SpelvÀnlig design och kraftfulla högtalare

Nubia Red Magic 3 uppstod efter mer Àn 100 design-iterationer. Inspirerad av hyperbilsdesign, har den en tydlig estetik som utstrÄlar klass frÄn alla vinklar. RGB-remsan pÄ baksidan Àr ett annat utmÀrkt designalternativ, medan telefonen ocksÄ har vÀlsignats med en ventil för att kasta vÀrme ute. Den har ett hörlursuttag och beröringskÀnsliga axelutlösare som Àr praktiska nÀr du spelar skjutspel.

nubia Red Magic 3 1

Dessutom kommer telefonen med en GameBoost-omkopplare pÄ vÀnster sida, vilket omedelbart förbÀttrar systemets prestanda samtidigt som inkommande samtal, meddelanden och andra aviseringar inaktiveras. Red Magic 3 sparkar ocksÄ in dubbla framhögtalare som kastar ljud direkt mot dig, vilket resulterar i en mer uppslukande upplevelse.

Högsta prestanda

nubia Red Magic 3 6

Med Snapdragon 855-chipset inuti Àr Red Magic 3 definitivt i nivÄ med dagens flaggskepp. Detta Àr den mest kraftfulla SoC som Àr tillgÀnglig för Android-telefoner just nu, och dess nÀrvaro innebÀr snabba hastigheter och otrolig spelprestanda för alla enheter. Den levereras med en 2,84 GHz oktakÀrnprocessor och levererar kraftfull grafik för alla dina spel via Adreno 640 GPU. Du kan dessutom köpa denna nubia-telefon med upp till 12 GB RAM. Det Àr tillrÀckligt med minne för att hÄlla Àven de mest avancerade spelen levande i bakgrunden, sÄ att du kan Äteruppta dem pÄ ett ögonblick.

VĂ€tskekylning och luftkylning

Med avancerade onlinespel som krÀver mycket kraft frÄn processorerna, kommer telefoner att bli vÀrmda under lÄnga spelsessioner. nubia har motverkat detta med en kombination av vÀtskekylning och en intern turboflÀkt. VÀtskekylningsmekanismen anvÀnder ett vÀrmerör med kylvÀtska inuti för att hÄlla CPU sval. Red Magic 3 Àr den första smarttelefonen nÄgonsin som anvÀnder en intern turboflÀkt. Dess positionering gör det möjligt att hÄlla vÀrmen frÄn processorn hela tiden. En kombination av vÀtske- och luftkylning resulterar dÀrför i perfekt balanserad termisk hantering, oavsett hur lÀnge dina spelsessioner varar.

Ett massivt batteri

Inuti detta kraftverk i en telefon sitter ett 5.000 mAh batteri, vilket gör det till den allra första spelsmartphonen som kan skryta med sÄ hög batterikapacitet.Det ger enheten tillrÀckligt med ström för att fortsÀtta i tvÄ dagar pÄ en enda laddning, med tanke pÄ att du anvÀnder telefonen blygsamt. Men det Àr inte anledningen till att det finns pÄ den hÀr handenheten. Red Magic 3 Àr en speltelefon och vill att du ska fortsÀtta skÀmma bort dina favoritspel utan att oroa dig för att ta slut pÄ juice.

nubia Red Magic 3 4

Och nÀr du gör det kommer dess 27 W snabb laddningsstöd alltid att stÄ till ditt förfogande för att hjÀlpa dig att fylla pÄ batteriet i extremt höga hastigheter. Enligt nubia kan detta batteri ge en timmes spel efter att ha laddats i bara 10 minuter.

8K-videor

nubia Red Magic 3 2

Eftersom eran med 8K-skÀrmar redan har börjat för oss, varför inte ha en 8K-kamera pÄ en telefon. nubia har gjort just det med den hÀr modellen. Utrustad med en enda 48MP f / 1.7-sensor ger anvÀndarna möjlighet att fÄnga 8K (4 320 x 7680 pixlar). Det Àr den första smarttelefonen i vÀrlden som kommer med denna funktionalitet. Det som ocksÄ Àr spÀnnande Àr stödet för slow motion-videon pÄ 1920 fps. Denna funktion gör det möjligt att fÄnga hisnande scenarier som saktas ner 64 gÄnger sÄ att du kan Äteruppleva dem i filmdetaljer.

4D-vibrationer

Synkroniserade vibrationer hos styrenheterna Àr en stor del av spelupplevelsen för konsolspelare. Red Magic 3 levereras med en 4D-vibrationsfunktion som efterliknar denna exakta egenskap. Spel som PUBG Mobile och andra kommer att ge feedback om vibrationer nÀr din karaktÀr skjuter sin pistol eller skjuts pÄ. Detta lÀgger till ytterligare en nedsÀnkning i din spelupplevelse, vilket Àr anledningen till 4D i dess namn.

nubia Red Magic 3 5

Alla dessa aspekter av nubia Red Magic 3 gör det till en otrolig telefon och en utmĂ€rkt följeslagare för alla mobilspelare dĂ€r ute. Att fungera som en glasyr pĂ„ kakan Ă€r telefonens attraktiva startpris pĂ„ 35999 Rs (12 GB RAM-modell har en prislapp pĂ„ 46999 Rs). Dessutom kommer köpare att fĂ„ kostnadsfri EMI, komplett mobilskydd och erbjudandet ‘Love it or Hate it’ pĂ„ Flipkart. SĂ„ om du har lĂ€ngtat efter kycklingmiddagar pĂ„ PUBG, du vet vilken smartphone du ska gĂ„ till. Eller hur?