Vad jag lÀrde mig av att hitta en ny frisör med Instagram

3 bÀsta metoder för att undvika pinsamma misstag i sociala medier

Efter att ha följt min frisör frÄn plats till plats runt Phoenix tunnelbana i fem Är flyttade han för lÄngt bort och det började bli för tidskrÀvande med en biltur och vÀnta pÄ att fÄ en ny frisyr. Jag tror mycket pÄ att ha en frisyr minst en gÄng i veckan eller varannan vecka. Det bygger sjÀlvförtroende och hjÀlper dig att driva ett företag och ditt liv bÀttre om du ser bra ut och mÄr bra med dig sjÀlv.

Jag behövde hitta en ny frisör. Till skillnad frÄn förra gÄngen fem Är tidigare, kom jag ihÄg att jag mÀrkte att frisörer publicerade sina fÀrdiga produktklippningar pÄ lokala geotargetade hashtags som jag skulle lÀsa igenom dÄ och dÄ. Jag ville se frisörerna eller frisörerna arbeta innan jag faktiskt bokade hos en ny frisör eller frisörsalong.

SÄ jag öppnade Instagram och kollade in hashtaggen #Scottsdale dÀr jag bor och arbetar och började blÀddra igenom bilder och letade efter en del av arbetet hos lokala barberare i mitt omrÄde. Mycket lÀtt började jag hitta lokaliserat visuellt innehÄll och portföljer om du vill av frisörer som visar upp deras arbete och resultat efter att ha klippt klienternas hÄr. Det hÀr Àr inte bara för barberare, det fungerar bra för frisörer, personliga trÀnare och andra visuella produkter eller lösningar som folk vill sÀlja och fÄ uppmÀrksamhet för.

Hur Instagram Àr som Google Visual Search

Det pÄminde mig lite om en visuell Google-sökning eftersom jag hade för avsikt att hitta barberare med den lokala #Scottsdale-hashtaggen för mitt omrÄde. Jag hittade inte bara en frisör jag Àlskade, @wendycutshair, men hon erbjöd schemalÀggning online med sitt Genbook-konto, lÀnkat i URL-utrymmet pÄ hennes Instagram-konto. Det hÀr var den bÀsta upplevelsen att hitta, schemalÀgga och att fÄ en frisyr jag har haft. Det sparade mig tid, visade mig resultat i förvÀg och fick mig att inse vilken kraft Instagram har med alla visuellt fokuserade affÀrer, tjÀnster eller produkter.

Eftersom jag driver en digital marknadsföringsbutik fick jag tÀnka pÄ alla andra möjligheter som Instagram och andra sociala medieplattformar erbjuder baserat pÄ parametrarna i deras sociala nÀtverk nÀr jag sÄg hur den hÀr processen fungerade. Om du har en lösning pÄ nÄgons problem och du kan visa hur du kan fixa det i en fotobaserad nÀrmade Instagram kan hjÀlpa dig att vÀxa ditt företag. Med tanke pÄ att du anvÀnder de mest relevanta och geografiskt inriktade hashtags nÀr det Àr lÀmpligt.

Instagram hjÀlper till att vÀxa eller starta företag

En annan sak som jag lĂ€rde mig av min nya frisör Wendy, pĂ„ Blurred Lines Barber Shop, Ă€r att ju mer hon lĂ€gger ut pĂ„ Instagram desto mer vĂ€xer hennes barberaffĂ€r och desto livligare blir hon. Och allt detta med bara den organiska rĂ€ckvidden för Instagram med relevanta och geotargetade hashtags – ingen anvĂ€ndning av deras annonsplattform drivs av Facebook.

Det gjorde det till och med möjligt för henne att starta en egen frisersalong: NÀr jag hittade henne arbetade hon faktiskt för en 10+ barbershop och var bara en av frisörerna dÀr som anvÀnde Instagram för att visa sitt arbete.

Det finns definitivt outnyttjad potential pÄ Instagram för lokala företag eller nystartade företag om de visuellt kan visa upp sitt arbete.