Vad som gör coworking-utrymmen attraktiva för nystartade företag

Vad som gör coworking-utrymmen attraktiva för nystartade företag

NÀr samarbetsplatser först kom pÄ scenen, mötte de nÄgra mycket grundlÀggande behov för entreprenörer och deras team. De gav ett annat alternativ för dem som inte hade rÄd att sjÀlvstÀndigt hyra eller köpa kontorslokaler under typiskt lÄngsiktiga kontrakt. Dessa bikupaliknande utrymmen var ofta bara ben och ödmjuka, men de gjorde jobbet. De hjÀlpte startups att flytta ut frÄn garage och kÀllare till riktiga kontorslokaler.

Även om detta skapade en vĂ€lbehövlig legitimitet har behov förĂ€ndrats och de som driver samarbetsplatser har gjort ett fantastiskt jobb för att möta utmaningen att möta de nya kundernas behov. Om du inte har tittat pĂ„ de samarbetsplatser som Ă€r lokala för dig, vĂ€nligen gör det. Du kommer att bli förvĂ„nad över de samhĂ€llen som bildas och det goda som görs. I synnerhet för nystartade företag Ă€r dessa saker riktigt spĂ€nnande.

De ligger i stora stadsdelar

Startups och andra förstÄr bonusen att vara involverad i ett fantastiskt omrÄde. De vet att detta tilltalar bÄde potentiella kunder och anstÀllda. NÀr allt kommer omkring betyder bra lÀge sÀkerhet, att vara i nÀrheten av bra restauranger, bra parkering och mer.

Du fÄr gemensamt stöd och underhÄllning

Vem som helst kan hyra ut ett litet kontor. PoÀngen med samarbetsplatser Àr att erbjuda nÄgot mer. Dessa utrymmen Àr idealiskt utformade för att frÀmja samhÀllen. NÀr de görs bra Àr de platser som mÀnniskor vill arbeta pÄ, pÄ grund av de bekvÀmligheter som tillhandahÄlls som Àr stödjande och skapar ett levande och socialt utrymme.

Till exempel erbjuder ATX Factory-samarbetsutrymme, som ligger i East Austin, TX, sovkuddar för snabba tupplurar för mÀnniskor som behöver ladda, veckovisa matbilshÀndelser, gemensamma utrymmen dÀr medlemmar kan koppla av sÄsom massagestolar och snacks, kaffe, och ölbar som har en Willie Nelson & Biggie vÀggmÄlning. Faktum Àr att de till och med erbjuder ett socialt medlemskap för företagare som söker möjligheter att delta i evenemang och umgÄs med andra medlemmar i samhÀllet

Du kommer att arbeta bland likasinnade mÀnniskor

MÀnniskor som lockas av kollegor tenderar att vara spetsiga, kreativa, risktagare. De Àr designers, arkitekter, kodare och innovatörer. Det hÀr Àr inte dina typiska nedtryckta kontorsanstÀllda som passar in pÄ en kontorspark i förorten. Det Àr dÀrför dessa utrymmen ofta ligger i skraj stadsdelar och varför de ofta Àr i ovanliga utrymmen och dekorerade med unikt konstverk. De ger en arbetsyta för dem som inte nödvÀndigtvis passar in nÄgon annanstans.

Ännu viktigare Ă€r att mĂ„nga av dessa utrymmen specifikt tillgodoser vissa grupper. Till exempel Ă€r Hera Hub ett samarbetsutrymme och affĂ€rsaccelerator med platser över hela vĂ€rlden. Utrymmena som tillhandahĂ„lls tillsammans med de bekvĂ€mligheter som erbjuds Ă€r sĂ€rskilt utformade med tanke pĂ„ kvinnor. De erbjuder spa-inspirerade arbetsmiljöer och ger kvinnor möjlighet att arbeta med och bland andra inspirerande entreprenörer.

Har alternativ att expandera

De bÀsta samarbetsplatserna erbjuder en mÀngd olika medlemsalternativ. Dessa börjar med gemensamma medlemskap som inkluderar tillgÄng till lounger, deltagande i evenemang och anvÀndning av gemensam kontorsutrustning. I den andra Ànden av spektrumet finns medlemskap som inkluderar fullt kontorsutrymme med nyckelkontor. Vissa erbjuder till och med butiksfronter. Detta innebÀr att nÀr startups vÀxer kan deras valda medarbetarutrymmen vÀxa med dem.

Genom att vÀlja gemensamma arbetsytor utnyttjar startups fördelarna med stor kontorsinfrastruktur, fantastiska platser, tillvÀxtpotential och möjligheten att nÀtverka med andra likasinnade entreprenörer. Dessa kostnadseffektiva alternativ kommer bara att fortsÀtta bli mer populÀra i framtiden.