Var alla tidigare Google Pixel 4-lÀckor fel?

Var alla tidigare Google Pixel 4-lÀckor fel?

“Google hade uppenbarligen tre team som arbetade med Pixel 4-designen, och dĂ€rmed lĂ€cker flera design pĂ„ nĂ„gra mĂ„nader”

Det har gÄtt ett par dagar sedan Google faktiskt officiellt bekrÀftade en lÀckt Google Pixel 4-design pÄ Twitter. Vanligtvis gör smarttelefon OEM-företag att göra sina affÀrer utan att ta hÀnsyn till lÀckor men detta överraskande beslut frÄn Google att ingripa och erkÀnna en lÀckt design har mÄnga tÀnker vad Google hÄller pÄ med. Google som bekrÀftar en av de lÀckta Pixel 4-designerna betyder ocksÄ att den tidigare (som visade en hÄlslagning) nu Àr helt ur strid, varför mÄnga mÀnniskor tidigare var förvirrade tills sökjÀtten rensade upp saker. Tack och lov, YouTuber John Prosser frÄn Front Page Tech har en del insikter i hela saken.

Enligt honom hade Google tre team som arbetade med tre olika Pixel 4-prototyper vid en tidpunkt. Detta gjordes frÀmst för att undvika en upprepning av Pixel 3 XL-designen och för att undvika en tidvattenlÀckage som hÀnde med Pixel 3 XL. Prossers kÀlla, som sÀgs vara i Googles hÄrdvaruteam, sa att hÄlslagdesignen var den första prototypen, vilket ocksÄ förklarar den första lÀckan. Den tredje prototypen Àr vad Google bekrÀftade för tvÄ dagar tillbaka och det kommer inte med ett hack.

Pixel 4 officiell renderingPixel 4-design bekrÀftad av Google

Men hur Àr det med den andra prototypen? Tja, tydligen har ingen sett det Ànnu och eftersom Google redan har bestÀmt sig kommer det inte att spela nÄgon roll. YouTuber bekrÀftar ocksÄ frontens no-notch design och istÀllet har en stor panna som enligt uppgift Àr för fem bildsensorer som hjÀlper ansiktsigenkÀnning.

Googles Pixel 4 bör gÄ i produktion om en mÄnad eller sÄ, eftersom lanseringen förvÀntas i oktober. Men Googles senaste tweet som bekrÀftar en lÀcka visar att företaget Àr beredd den hÀr gÄngen för att inte upprepa Pixel 3 XL-nivÄens fria flöde av lÀckor.

[Previous Story]Jabra Elite 85H recension: bryta Sony-Bose duopolet

[Next Story]Goldmedal i-Dock Music Player lanserades för 6 100 Rs