Var glad att du inte har en Jet Black iPhone

Explosiv försÀljning bevisar att iPhone 7: s mest kontroversiella funktion var en icke-frÄga

Apples Jet Black iPhone 7 och iPhone 7 Plus Ă€r utan tvekan de vackraste iPhonerna Apple nĂ„gonsin har skapat … i ungefĂ€r de första 10 sekunderna efter att du tagit dem ur lĂ„dan. DĂ€refter börjar den ömtĂ„liga Jet Black-ytan att repa. Sedan repar det lite mer. Och mer. Sedan börjar det blekna. Sedan börjar det att sluta gnugga i de flĂ€ckar som trĂ€ffar dina byxor mest nĂ€r du skjuter in och ut ur fickan varje dag. SĂ„ smĂ„ningom sitter du kvar med de tuggade resterna av en en gĂ„ng vacker finish.

Jet Black iPhone 7 och iPhone 7 Plus var nÀstan omöjliga att hitta nÀr de slÀpptes första gÄngen, och mÄnga mÀnniskor valde en annan fÀrg istÀllet för att vÀnta. Om du var en av dessa mÀnniskor och du fortfarande kÀnner en liten köpares Änger den hÀr dagen för att du inte har en Jet Black iPhone i fickan, ska vi Àndra dig.

Varje sĂ„ ofta publicerar nĂ„gon en begĂ€ran pĂ„ Reddit om att mĂ€nniskor ska dela foton av sina Jet Black iPhones. Oddsen Ă€r bra att anledningen Ă€r precis vad vi angav ovan – de valde att inte fĂ„ Jet Black, och de vill förstĂ€rka uppfattningen att de kom fram till rĂ€tt beslut. Och sĂ„ lĂ€gger ett gĂ€ng mĂ€nniskor som har anvĂ€nt sina Jet Black iPhones utan fodral foton för att visa hur finishen Ă„ldras. Det Ă€r trots allt ingen mening att skaffa en Jet Black iPhone om du tĂ€cker den med ett fodral.

Den hĂ€r lilla dansen Ă€gde rum senast igĂ„r, nĂ€r en ny trĂ„d med titeln “AnvĂ€ndare med svartsvarta iPhones, hur Ă€r det [sic] hĂ„ller upp?” publicerades pĂ„ Apple subreddit. Som förvĂ€ntat finns det nĂ„gra allvarligt krĂ„ngliga bilder dĂ€r inne.

AnvĂ€ndaren “caliform” lade upp detta foto av sin Jet Black iPhone 7 Plus:

Detta Àr faktiskt ett trevligt foto eftersom de flesta bara visar sina repade iPhones i direkt ljus. HÀr kan vi se hur det ser ut normalt. TyvÀrr ser det fortfarande ganska dÄligt ut.

HĂ€r Ă€r en av de direkta ljusfoton jag nĂ€mnde, och den publicerades av anvĂ€ndaren “elwoodcrow.” Var uppmĂ€rksam, den hĂ€r bilden kommer att hemsöka dina drömmar:

Slutsats: Gör nÄgot speciellt för din mattsvarta iPhone idag, bara för att pÄminna om hur mycket du uppskattar den.