Varför Pixel 2 inte kommer att vara snabbare Àn Galaxy Note 8

Varför Pixel 2 inte kommer att vara snabbare Àn Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 Àr för nÀrvarande den snabbaste Android-handenheten i stan, har ett nytt hastighetstest visat. Det Àr Ànnu snabbare Àn andra Android-flaggskeppsenheter som har samma avancerade processor, Qualcomm Snapdragon 835-chip. Googles inkommande Pixel 2 skulle packa en Ànnu bÀttre version av Snapdragon-chipet, men det kommer inte att hÀnda, sÀger en rapport för nÄgra dagar sedan. Och nu vet vi varför.

Tydligen Àr det Qualcomms fel. Nyheten att Pixel 2-telefoner kommer att ha Snapdragon 835-chips inuti snarare Àn en Snapdragon 836 CPU förvÄnade mobillÀckaren Evan Blass:

Tidigare sa Blass att Pixel-telefoner 2017 kommer att fÄ Snapdragon 836-chips precis som förra Ärets Pixels fick en nÄgot bÀttre Snapdragon 820-version, 821-modellen.

Nu Àr Blass tillbaka med en möjlig förklaring till vad som hÀnde. Tydligen försenade Qualcomm Snapdragon 836 till början av nÀsta Är och tvingade Google att anvÀnda Snapdragon 835 för den nya Pixel. Men Qualcomm berÀttade ursprungligen Google att förvÀnta sig att Snapdragon 836 skulle vara ute i tid för Pixel 2-telefonerna.

Även om Blass har varit vĂ€ldigt noggrann med sina lĂ€ckor, sĂ„ Ă€r det i bĂ€sta fall skvaller. Det finns inga bevis som stöder existensen av Snapdragon 836 just nu, och det Ă€r troligt att Google och Qualcomm aldrig kommer att bekrĂ€fta sina diskussioner i frĂ„gan. NĂ€r det gĂ€ller Pixel 2: s specifikationer Ă€r ingenting officiellt förrĂ€n Google faktiskt avslöjar dem, men telefonerna förvĂ€ntas erbjuda samma hĂ„rdvara som Ă€r tillgĂ€nglig just nu frĂ„n andra avancerade Android-telefoner 2017. Enligt de senaste lĂ€ckorna bör Google avslöja Pixel 2-telefonerna den 5 oktober.