Varför varje team behöver göra en företagsresa

Varför varje team behöver göra en företagsresa

AffÀrer handlar mer om att tillgodose anstÀllda och kunder Àn om antal. Siffror Àr viktiga, men de Àr bara viktiga nÀr du har nöjda kunder och anstÀllda. Det betyder att det Àr absolut nödvÀndigt att hÄlla mÀnniskor nöjda för att öka intÀkterna och vinstmarginalerna.

Även om du kanske har implementerat mĂ„nga strategier för att hĂ„lla dina kunder nöjda, kan det att ha missnöjda anstĂ€llda och höga omsĂ€ttningshastigheter förvandla kunderna. För att avhjĂ€lpa detta problem Ă€r det viktigt att skapa retreater för dina anstĂ€llda, sĂ€rskilt för dem som har gjort hĂ„rt arbete för ditt företag.

Belöna anstÀllda

Beroende pÄ ditt företags storlek och resans exklusivitet vill du planera en retrÀtt var sjÀtte mÄnad eller Ätminstone varje Är. Att ha detta etablerat kommer att ge dina anstÀllda fördelen att veta nÀr varje retrÀtt kommer och att hjÀlpa dem att bÀttre förbereda sig för det.

Om du planerar en extravagant retrÀtt som tilltalar dina anstÀllda kan du belöna en handfull varje gÄng för att gÄ pÄ retrÀtten. Detta Àr ett utmÀrkt sÀtt att öka moral och prestanda frÄn anstÀllda eftersom var och en kommer att vara motiverad att försöka vara den som valts för retrÀtt det Äret.

Skapa interpersonella relationer mellan kollegor

En av de bÀsta fördelarna med en retrÀtt Àr att det garanterar att bygga interpersonella relationer mellan medarbetare. Eftersom de flesta av dessa retreater eliminerar allt arbetsrelaterat ger det varje kollega pÄ retrÀtten en möjlighet att lÀra kÀnna varandra pÄ en mer personlig nivÄ.

Om du upptÀcker att det finns spÀnning mellan vissa anstÀllda kan du avsÀtta en specifik retrÀtt som hjÀlper till att bygga en starkare relation mellan kollegor. Ibland kan arbetsstress orsaka en naturlig ogillande mot vissa mÀnniskor. SÄ det Àr viktigt att försöka rensa upp dessa fall sÄ snart som möjligt för en smidigare arbetsmiljö och minskad personalomsÀttning.

HjÀlp med att bygga mer kreativa samarbeten

Beroende pÄ retrÀtt kan du hjÀlpa till med att bygga mer kreativa samarbeten mellan kollegor. Om du tar dem till en plats som krÀver att de anvÀnder sin kreativitet kan det vara en hjÀlpande hjÀlp för att hjÀlpa dem att samarbeta och leverera Ànnu bÀttre idéer tillsammans. Ju mer tid kreativa mÀnniskor arbetar tillsammans, desto starkare blir deras samarbete pÄ jobbet.

Detta kan vara ett bra tillflyktsort för ett marknadsföringsteam eftersom de behöver arbeta tillsammans för att skapa innehÄll som Àr tilltalande för konsumenterna. SÄ Àven nÄgot sÄ enkelt som konstgallerivisning kan fÄ dina anstÀlldas kreativa tankar att flyta. TÀnk pÄ det nÀsta gÄng du vill skapa en retrÀtt.

Öka teambuilding-fĂ€rdigheter bland kollegor

Om du vill att ditt företag ska lyckas behöver du anstÀllda som Àr villiga att arbeta tillsammans. Ibland har du anstÀllda som Àr mer sjÀlvcentrerade och glömmer innebörden av lagarbete. Att planera en retrÀtt som tvingar dem att arbeta med andra kan hjÀlpa till att öppna sinnet för att arbeta i ett team och samarbeta med andra.

ForsrÀnning Àr en av mÄnga övningar du kan genomföra pÄ en retrÀtt dÀr du tvingar nÄgon att vara en del av ett lag. Till och med den mest skickliga vitbjÀlken kunde anvÀnda hjÀlp av en annan för att hantera den grova vattniga terrÀngen. Detta ger det yttersta framför dem och hjÀlper dem att arbeta med de andra medarbetarna.

Ge avkoppling

Det Àr inte kul att vara en del av ett företag som Àr all affÀr och inte kul. Millennials tycker om att arbeta med företag som Àr villiga att sÀtta sina anstÀlldas behov framför sina egna. NÀr de börjar dominera arbetskraften Àr det viktigt för företag att hÄlla sig uppmÀrksamma pÄ detta. Retreater blir allt viktigare för att frÀmja en mer avslappnande och givande arbetsmiljö för den kommande generationen.

Balans mellan arbete och privatliv Àr absolut nödvÀndigt för mÀnniskor. SÄ om du kan integrera deras liv i deras arbete lite, kan det hjÀlpa alla att kÀnna sig mer bekvÀma och frÀmja en bÀttre arbetsmiljö. Planera en retrÀtt som kan ta mÀnniskor bort frÄn jobbet och ge dem en trevlig, livsrelaterad upplevelse med kollegor.

Foto: Flickr / kris krĂŒg