Varje större DC-accelerator, listad

Varje större DC-accelerator, listad

Acceleratorer Àr till startups som spenat Àr för Popeye. Och för dem som ligger i DC-omrÄde, Àr det viktigt att hÄlla dig uppdaterad om de största och ljusaste acceleratorerna som finns tillgÀngliga.

Det Ă€r svĂ„rt att hĂ„lla koll pĂ„ den stĂ€ndigt skiftande massan av inkubatorer, acceleratorer och VC-medel i DC: s tekniska ekosystem – sĂ€rskilt eftersom mĂ„nga paraplygrupper kör flera program under samma eller liknande namn. TechCo strĂ€var efter att hĂ„lla den hĂ€r sidan uppdaterad, sĂ„ om du ser nĂ„gon gaspedal som har stĂ€ngts, mĂ„ste lĂ€ggas till etc. pĂ„ den hĂ€r sidan kan du gĂ€rna skicka en anteckning till oss.

Kolla in listan nedan, uppdaterad frÄn september 2017, för en omfattande samling av DC-acceleratorer som för nÀrvarande Àr i drift, vad de letar efter och hur du kan ansöka idag.

Vi har tÀckt den hÀr veteranfokuserade gaspedalen tidigare. HÀr Àr en sammanfattning av var den kommer ifrÄn och vad du kan förvÀnta dig av den.

”De ursprungliga Bunker Labs grundades av Todd Connor frĂ„n Chicagos 1871 för nĂ€stan tvĂ„ Ă„r sedan. Med sex platser och ytterligare fem pĂ„ vĂ€g utvecklar Bunker Labs snabbt ett nĂ€tverk som Ă€r laserfokuserat för att pĂ„skynda veteranföretag. Men de öppnade nyligen dörrarna för alla företagare. Till skillnad frĂ„n din typiska accelerator Ă€r Bunker Labs en ideell organisation, tar inte en andel i företagen och investerar inte heller direkt i företaget. Utanför följer de strukturerad lĂ€roplan och schemalĂ€ggning över ett 21-veckorsprogram. ”

Mer information finns hÀr och du kan hÄlla dig uppdaterad om deras riktlinjer för programansökningar via den hÀr lÀnken.

Dcode42

Detta acceleratorprogram Ă€r specifikt för teknikföretag som vill komma in pĂ„ den federala regeringsmarknaden. De har “startat, Ă€gt och drivit federala IT-företag, hanterat federala program för flera miljarder dollar och lett mĂ„nga organisationer till framgĂ„ng pĂ„ marknaden.” Det Ă€r det bĂ€sta av DC-acceleratorerna för de nystartade företag som hoppas fĂ„nga örat pĂ„ ett regeringsprogram eller deras branschpartner.

I skrivande stund Àr Dcode42s Fintech- och Blockchain-program öppet för applikationer: Du kan ansöka till antingen startspÄret eller till den vÀxande tillvÀxten, beroende pÄ ditt företags Älder.

Kolla in Dcode42s hela programserie – inklusive Developer Tools, IoT, Big Data och AI och Market Assessment – över pĂ„ den hĂ€r lĂ€nken för en titt pĂ„ vilka startups som kan tillĂ€mpas hĂ€rnĂ€st.

Mach 37

Nystartade cybersĂ€kerhet som letar efter DC-acceleratorer har tur: Den hĂ€r letar efter team som “bygger en störande informationssĂ€kerhetsprodukt” och behöver hjĂ€lp med “startkapital, introduktioner och navigering av fallgropar” för att uppnĂ„ snabb, VC- kraftfull tillvĂ€xt. De som accepteras kommer att fĂ„ en investering pĂ„ 50 000 $ och mĂ„ste flytta till Virginia under hela 90-dagarsprogrammet och förbinda sig till sin heltid.

Tidigare medlemmar inkluderar Axon Connected och Disrupt6. Mach 37s Ärskull 2017 börjar den 5 september och du kan ansöka pÄ deras webbplats.

1776-acceleratorn Ă€r designad för nystartade startningar och syftar till att fĂ„nga talangen spridd över tre stater – DC, Maryland och Virginia – och korrigera den till en enda samlingsplats. Organisationen 1776, en global inkubator- och fröfond, Ă€r mycket större, sĂ„ de som gĂ„r med kommer att fĂ„ tillgĂ„ng till ett nĂ€tverk med över 30 andra program, som listas hĂ€r.

Besök webbplatsen 1776 för att granska deras DC-medlemsplaner.

Bild: Flickr / Miller Center

Halcyon Incubator delar upp sin energi mellan att skapa bĂ„de en social inverkan och en vinst frĂ„n de företag som fĂ„r en av sina 18-mĂ„naders stipendier. Fördelarna inkluderar gratis uppehĂ„llstillstĂ„nd och arbetsyta, coachning, företagsrĂ„dgivning och ett levande stipendium. En demodag skiljer de första fem mĂ„naderna frĂ„n de nĂ€rmaste 13 mĂ„naderna, vilket representerar en “post-residence” -period under vilken start fortfarande har full tillgĂ„ng till Halcyons resurser.

Ansökningsperioderna för den senaste kohorten avslutas den 17 oktober och Àr öppna för dem i pilotfasen eller tidigare som har mindre Àn 500 000 $ Ärliga intÀkter. Du kan lÀsa mer om behörighetskraven hÀr, mer om urvalsprocessen hÀr och hur du fÄr in din ansökan hÀr.

Denna accelerator fokuserar pÄ att fÄ resultat framgÄr tydligt av de mÄnga olika hjÀlpmedel som erbjuds: De i denna kohort kan förvÀnta sig rÄdgivning och resurser som behövs för att förbÀttra deras kundupptÀckt, börja prototyper och börja finansiera genom bidrag och investerare, samt lÀra sig mer om byrÄkratin kring företagskraven.

Ansökningar Àr endast öppna för de företagare och team som redan har slutfört det fem veckor lÄnga DC I-Corps-kundupptÀckningsprogrammet, och ansökningar accepteras varje mÄnad i satser.

Av de drivande DC-acceleratorerna Àr detta det bÀsta för hÀlsotekniska startups: Baserat i MD erbjuder det hÀlsouppstart $ 50000, tillsammans med ett samarbetsutrymme i DC-omrÄdet, mentorskap och tillgÄng till offentliga hÀlsoorganisationer inklusive NIH, HHS, FDA och CMS. Programmet tar fem mÄnader frÄn boot camp till Demo Day. Med tanke pÄ DC: s status som ett stort centrum för hÀlsoteknik i USA Àr det vettigt att nystartade företag vill positionera sig inom sitt hÀlsoindustris ekosystem, och det Àr vad denna accelerator lovar att göra.

Du kan kontakta programmet via e-post pĂ„ [email protected] för att frĂ„ga om deras nuvarande ansökningsprocess.

Bild: Wikimedia