VÀrldens bÀsta insider detaljerade bara Apples hela produktkarta för resten av 2018

Den lÀckta iPhone XS-tapeten Àr tillgÀnglig för nedladdning just nu

Om du inte gillar spoilers kommer du absolut att hata den hÀr artikeln och du bör sluta lÀsa just nu. Varför? Eftersom vÀrldens frÀmsta Apple-insider precis utfÀrdade en ny rapport som beskriver varje större ny produkt som företaget planerar att slÀppa fram till slutet av Äret. Vi pratar allt frÄn nya iPhones och iPad-proffs till redesignade Apple-klockor och till och med en ny MacBook Air. Det hela tÀcks av den hÀr nya rapporten och lÀmnar inget Ät fantasin.

SÄ Äterigen, om du vill att nÄgot ska bli en överraskning som Apple presenterar pÄ scenen senare i sommar vid sin stora presskonferens i september, bör du fortsÀtta och sluta lÀsa just nu.

Ming-Chi Kuo Àr ett namn som Apple-fans runt om i vÀrlden kommer att vara ganska bekanta med. Han Àr den bÀsta Apple-insidern pÄ planeten, efter att ha byggt upp ett lÄngt rykte om att han lÀcker Apples planer noggrant lÄngt innan nya produkter tillkÀnnages. Faktum Àr att han Àr sÄ exakt att dussintals andra Apple-analytiker dÀr ute i huvudsak försörjer sig genom att upprepa allt Kuo rapporterar. SÄ pÄlitlig som han Àr, det Àr faktiskt inte en hemsk strategi.

Kuo, som nyligen lÀmnade KGI Securities för att gÄ med i TF International Securities, skickade en ny anteckning till kunderna pÄ tisdag som beskriver Apples planer för resten av 2018 och dÀrefter. Som alltid Àr fallet nÀr han skickar nya anteckningar till kunder, skickade han det ocksÄ till en handfull Apple-nyhetsbloggar inklusive 9to5Mac.

I den hĂ€r nya anteckningen började Kuo med att upprepa information som han tidigare rapporterade om Apples iPhone-sortiment 2018, som han Ă„terigen sĂ€ger kommer att innehĂ„lla tre nya modeller. En uppdaterad 5,8-tums OLED-iPhone kommer att ersĂ€tta den nuvarande iPhone X, och analytikern har tidigare sagt kommer att börja pĂ„ 899 $, en rabatt pĂ„ 100 $ jĂ€mfört med Apples nuvarande modell. Priset pĂ„ $ 999 kommer sedan att upptas av en ny 6,5-tums “iPhone X Plus” med en OLED-skĂ€rm. Men de största nyheterna kan vara den nya 6,1-tums iPhone som Kuo sĂ€ger kommer att ha en LCD-skĂ€rm med samma design som iPhone X. Denna modell kommer att ha mindre imponerande specifikationer, som vi har tĂ€ckt flera gĂ„nger tidigare. Kuo tror nu att det kan börja mellan $ 600 och $ 700, vilket skulle göra telefonen mycket mer tillgĂ€nglig Ă€n Apples nuvarande modeller.

Annars i Apples 2018-produktsortiment sÀger Kuo att Apple kommer att slÀppa nya iPad Pro-modeller med Face ID istÀllet för Touch ID. Detta har ryktats tidigare, men det verkar mycket mer troligt nu nÀr Kuo har chimat in. Analytikern sÀger att Apple ocksÄ planerar en ny MacBook Air-modell för 2018 med en lÀgre prispunkt. Och slutligen skrev han att nya Apple Watch Series 4-modeller kommer att slÀppas i Är med större OLED-skÀrmar.

Som en sista godbit nĂ€mnde Kuo att nĂ€sta Ă„rs nya iPhone-modeller kommer att innehĂ„lla “markerade innovationer”, Ă€ven om han inte erbjöd nĂ„gra detaljer vad dessa innovationer kan vara. Han sa att Apples iPhone-design för 2019 sannolikt inte kommer att slutföras förrĂ€n i september eller oktober i Ă„r, men att minst en modell sannolikt fortfarande kommer att ha en LCD-skĂ€rm. Kuo skrev ocksĂ„ att en av Apples 2019 iPhone-modeller kan ha en bakre kamera med tre linser, vilket Ă€r nĂ„got vi har sett ryktet tidigare.