Verizon lanserar en 5G Samsung-telefon 2019

Nya Galaxy S10-lÀcka avslöjar alla lagrings- och RAM-konfigurationer

Vi har vetat ett tag nu att Samsung kommer att göra en 5G-version av Galaxy S10, som kommer att lanseras i Korea och andra marknader dÀr 5G-tÀckning kommer att sÀttas i drift de nÀrmaste mÄnaderna.

Nya rapporter föreslog vidare att 5G Galaxy S10 skulle ha Ànnu bÀttre specifikationer Àn Galaxy S10 +, som kommer att bli den mest kraftfulla 4G-versionen av Galaxy S10-serien. Snabbspolning fram till mÄndag, och nu tillkÀnnager Verizon ett partnerskap med Samsung för en 5G-telefon.

Det Ă€r inte ovanligt att se operatörer tillkĂ€nnage sĂ„dana partnerskap med enhetstillverkare. Bara förra veckan avslöjade Sprint att det fungerar med HTC pĂ„ en mobil hotspot. Innan dess sa samma operatör att det fĂ€rgade en affĂ€r med LG för en 5G-telefon. Precis som Sprint avslöjade inte Verizon för mĂ„nga detaljer om 5G-telefonen frĂ„n Samsung. Är det Galaxy S10? Det Ă€r för tidigt att sĂ€ga, men vissa tecken pekar i den riktningen.

Verizon sa att Samsung kommer att anvÀnda Qualcomms 5G-teknik i den kommande telefonen. Företagen kommer att visa upp en proof of concept-enhet pÄ Qualcomms Snapdragon Technology Summit i Maui den hÀr veckan, med Snapdragon X50 NR-modem, antennemoduler, integrerad RF-sÀndtagare, RF-frontend och antennelement, liksom Qualcomms kommande Snapdragon Mobile Plattforms flaggskepp.

Det Snapdragon Mobile-flaggskeppet Àr ingen ringare Àn efterföljaren till Snapdragon 845 som driver Ärets Galaxy S9 och Not 9. Verizon avslöjade inga detaljer om Samsung 5G-telefonen som konsumenter kommer att kunna köpa under första halvÄret 2019, men det mÄste vara en flaggskeppsenhet, med tanke pÄ vad den delade om proof of concept-handenheten. NÀr allt kommer omkring Àr det bÀsta sÀttet att demonstrera allt du kan göra över 5G med en flaggskeppslur.

NĂ€r det gĂ€ller Samsung lanserar den koreanska teknikjĂ€tten vanligtvis en enda flaggskeppstelefon under första halvĂ„ret av ett kalenderĂ„r. 2019 kommer att vara annorlunda, eftersom Samsung redan har bekrĂ€ftat att tvĂ„ flaggskeppstelefoner kommer att lanseras under de första sex mĂ„naderna, inklusive den hopfĂ€llbara telefonen och Galaxy S10. Det verkar helt troligt för Samsung att ocksĂ„ göra ett tredje flaggskepp för Verizon – en enhet som inte skulle likna Galaxy S10.

Slutligen, a Bloomberg rapport för nÄgra dagar sedan sa att Verizon och Samsung förhandlade om en affÀr för att lansera en 5G Galaxy S10 nÀsta Är. Verizon kommer att sÀtta pÄ sitt 5G-mobilnÀt i början av 2019. Samsung kommer under tiden att avslöja Galaxy S10-serien i februari.