Vi har kanske precis upptÀckt iPhone 7s nya fÀrg

Vi har kanske precis upptÀckt iPhone 7s nya fÀrg

IPhone 7 kommer förmodligen att introducera minst en ny fÀrg, vilket sÀkert lÄter spÀnnande för mÀnniskor som ser ut framför allt nÀr det gÀller nya iPhones. Men vad blir de nya iPhone-fÀrgerna? Vissa sÀger att svart kommer att gÄ med i de befintliga alternativen silver, guld, rosa och grÄ. Andra tror att blÄtt kommer att bli Apples nya nyans för iPhone 7 och iPhone 7 Plus. Och vissa hoppas till och med att bÄda de nya fÀrgerna kommer att finnas tillgÀngliga i mitten av september. Men en pÄlitlig kÀlla till lÀckage har mer information som verkar lösa saken: Det kommer tydligen bara att finnas en ny fÀrg, och det Àr förmodligen inte den fÀrg du hoppades pÄ.

Missa inte: Vi har nÄgra dÄliga nyheter om Ärets nya Nexus-telefoner

Enligt ofta vÀlinformerad japansk blogg Macotakarakommer iPhone 7 att finnas i fem fÀrger, inklusive tre av samma fÀrgalternativ pÄ iPhone 6s och tvÄ svarta alternativ. För att bevisa det publicerade webbplatsen en bild som visar fem pÄstÄdda SIM-brickor för iPhone 7, var och en i olika fÀrger.

Upphovsman: Macotakara BildkÀlla: Macotakara

Vi tittar pÄ SIM, brickor i silver, guld och rosaguld i bilden, men ocksÄ pÄ matta och blanka svarta alternativ. Men det finns tyvÀrr inget blÄtt hÀr, sÄvida inte ett av de tvÄ svarta alternativen ovan Àr faktiskt en nyans av blÄtt och fotoets fÀrg Àr avstÀngd.

Webbplatsen visade ocksĂ„ pĂ„stĂ„dda modeller för iPhone 7 och iPhone 7 Plus som verkar vara i linje med vad vi förvĂ€ntar oss. VĂ€nta en sekund, Ă€r den svarta iPhone 7 Plus i följande bild faktiskt blĂ„? Ja, det finns fortfarande en viss förvirring kring Apples ryktade fĂ€rgval för de nya iPhonerna. IPhonerna i följande bild fungerar förmodligen inte iPhones, med tanke pĂ„ det stora antalet förfalskningar som redan Ă€r pĂ„ gĂ„ng i Kina. Även Macotakara mĂ€rker dem som mockups.

Upphovsman: MacotakaraUpphovsman: Macotakara BildkÀlla: Macotakara

Macotakara nÀmner ocksÄ flera specifikationer för den kommande iPhone 7-familjen, inklusive en bÀttre kamerasensor, stöd för optisk bildstabilisering och installation av dubbla linser för iPhone 7 Plus. Dessutom nÀmner webbplatsen ocksÄ att iPhone 7 och 7 Plus saknar ett vanligt hörlursuttag, nÄgot de flesta av oss redan vet.

Apple presenterar iPhone 7 och iPhone 7 Plus under ett speciellt evenemang den 7 september.