Video visar upp alla spÀnnande nya iPhone-funktioner i iOS 9.3

12 paid iPhone and iPad apps on sale for free right now

Villkoren i Apples utvecklaravtal förbjuder mÀnniskor att dela information eller bilder av icke-slÀppt iOS- och OS X-programvara, men det nya mildare Apple verkar verkligen inte bry sig lÀngre. I sjÀlva verket erbjuder Apple till och med ett offentligt betaprogram som lÄter icke-utvecklare installera programvara för frigivning pÄ sina enheter. Som ett resultat av Apples nya lösare policyer delar bloggare nu med glÀdje information kring all Apples outgivna programvara och iPhone-anvÀndare kan se exakt vad som finns i vÀntan pÄ kommande utgÄvor.

Det hÀr Àr bra nyheter för anvÀndare just nu, för det finns nÄgra spÀnnande nya funktioner i Apples kommande iOS 9.3-release som du definitivt vill se.

MÅSTE SE: 10 dolda iPhone-tricks som pĂ„skyndar din telefon och förlĂ€nger batteriets livslĂ€ngd

Apple slÀppte en ny betaversion av sin iOS-programvara den senaste mÄndagen och vi har redan berÀttat om allt som finns att veta om det. Vi berÀttade till och med hur du installerar det pÄ vÄr iPhone eller iPad utan ett utvecklarkonto, om du Àr sÄ benÀgen.

Men Àr det vÀrt att installera?

iOS 9.3 har en massa nya funktioner som verkligen Ă€r tilltalande, till exempel ett brett utbud av nya 3D Touch-genvĂ€gar för iPhone 6s och iPhone 6s Plus-Ă€gare, samt ett nytt “Night Shift” -lĂ€ge som Ă€ndrar fĂ€rgtemperaturen pĂ„ din iPhone skĂ€rmen pĂ„ natten för att göra det lĂ€ttare för dina ögon. Naturligtvis Ă€r det en sak att lĂ€sa om dessa funktioner, men att se dem i aktion Ă€r en annan sak.

Apple-blogg 9to5Mac sĂ€tta ihop en trevlig snabb video som visar alla de stora nya funktionerna pĂ„ vĂ€g till iPhone i iOS 9.3. Är Apples nya programvara vĂ€rt att installera direkt eller ska du vĂ€nta pĂ„ publiceringen? Titta pĂ„ videon nedan för att ta reda pĂ„ det.