Vine startar om ‘Byte’ -appen Ă€ntligen i sluten beta

Vine startar om 'Byte' -appen Àntligen i sluten beta

“I sin nuvarande betaform erbjuder Byte-appen bara möjligheten att spela in kortformade klipp, ett flöde med gillar och kommentarer”

TillkĂ€nnagavs i november 2017 Ă€r appen ‘Byte’ nu Ă€ntligen tillgĂ€nglig för betatestning, enligt Vine-grundaren Dom Hoffman. Efter att ha tjĂ€nat över 200 miljoner aktiva anvĂ€ndare stĂ€ngdes Vine – en app som gjorde det möjligt för anvĂ€ndare att dela sex sekunders looping-videor – av Twitter 2016 eftersom man trodde att han kĂ€mpade för att tjĂ€na pengar pĂ„ den. Utvecklaren av Byte-appen, i en tweet, sa att beta “kĂ€nns precis som Vine.” Dock, TechCrunch rapporterar att Byte-appens beta för nĂ€rvarande Ă€r begrĂ€nsad till bara 100 anvĂ€ndare, inbjuden av Hoffman.

den byte-beta vi har kört med vÀnner och familj * kÀnns * exakt som vinstockarna och familjens beta, ner till det konstiga men tilltalande slumpmÀssigheten i videorna. det kommer att förÀndras nÀr vi expanderar, men det Àr ett ganska bra tecken pic.twitter.com/rBbQrNtTJ7

– dom hofmann (@dhof) 22 april 2019

I sin nuvarande betaform sÀgs Byte-appen vara vÀldigt grundlÀggande, med bara ett alternativ för att spela in klipp, ett flöde med gillar och kommentarer. FörmÄgan att följa konton eller ladda upp klipp sÀgs saknas. Den kommande betaversionen kommer att testa videouppladdningar och profiler. Tillverkarna av Byte-appen planerar att lÀgga till och ta bort funktioner under betatestningen baserat pÄ anvÀndarens feedback. Med tanke pÄ den enorma populariteten för TikTok, som har över 500 miljoner aktiva anvÀndare, har Byte sitt arbete skuren för sig sjÀlv eftersom de bÄda har mer Àn nÄgra likheter. Eftersom appen endast finns i begrÀnsad beta mÄste de flesta Vine-fans vÀnta ett tag innan de fÄr prova.

Efter en indisk regeringsorder har TikTok-appen tagits bort frÄn Google Play Store och Apples App Store. Flytten kommer snart efter domen frÄn Madras High Court som nekade framstÀllningen frÄn app-utvecklarna att avbryta ett förbud mot appen. Medan appen inte lÀngre Àr tillgÀnglig för nedladdning kan befintliga anvÀndare fortsÀtta anvÀnda den pÄ sina telefoner.