Vinnare av Google Play Awards 2018 tillkännagavs före Google I / O-keynote

Vinnare av Google Play Awards 2018 tillkännagavs före Google I / O-keynote

Googles I / O-keynote är nästan på väg, företagets stora utvecklarehändelse för året där Google kommer att avslöja några av sina senaste innovationer när det gäller programvara. Android P kommer naturligtvis att vara en av de viktigaste höjdpunkterna i evenemanget, eftersom Google kommer att introducera några av de viktigaste funktionerna för Android framöver. Och eftersom detta är ett evenemang för utvecklare kommer Google att prata om hur de senaste Android-funktionerna kan användas i den framtida generationen av Android-appar.

Medan du väntar på att fler Android P-hemligheter ska avslöjas Рuppdateringen är tillgänglig i beta just nu, så vi vet några saker om att det går in i I / O 2018 Рdu kanske är intresserad av att upptäcka de bästa Android-apparna för året , när Google häromdagen var värd för sin tredje årliga prisutdelning av Google Play.

Här är årets vinnare av Google Play 2018. :

Enastående välbefinnande-app: Enkel vana

Bästa tillgänglighetsupplevelse: Var mina ögon

Bästa sociala påverkan: Khan akademin

Standout Indie: Old Man’s Journey

Bästa community-byggspel: Episod

Bästa AR- eller VR-upplevelse: BBC Earth: Livet i VR

Enastående byggnad för miljarder erfarenhet: Blädderblock

Standout Startup: Canva

Bästa genombrottsslag: Empires & Puzzles

Du kan kolla in alla dessa appar, liksom andra finalister genom att besöka den här länken. Den viktigaste Google I / O-nyckeln börjar under tiden 10:00 PT (13:00 ET) och strömmas online.