Vivo Indias fÀrdplan för 2019 inkluderar Y3, Y5, S1, Z-serien telefoner och iQOO flaggskepp

Vivo Indias fÀrdplan för 2019 inkluderar Y3, Y5, S1, Z-serien telefoner och iQOO flaggskepp

“Vivo iQOO med Snapdragon 855 SoC kommer att gĂ„ emot liknande som den kommande OnePlus 7”

Den indiska mobilmarknaden har sett mÄnga produktlanseringar de senaste veckorna frÄn flera mÀrken. För att sammanfatta slÀppte Samsung nyligen sina telefoner i Galaxy A- och M-serien. För att motverka Samsung och andra Àr den kinesiska teknikjÀtten Vivo redo att lansera en massa enheter i landet. 91mobiler har uteslutande lÀrt sig att Vivo Àr redo att modernisera sin produktkarta i Indien med lanseringen av nÄgra nya Y-, S-, Z- och iQOO-smartphones.

vivo-s1_1200x630

Enligt en Vivo-chef som vill vara anonym planerar telefonproducenten att snart introducera de nya Y-telefonerna Y3 och Y5 i Indien. Enligt kÀllan kommer de nya Vivo Y-seriens telefoner att finnas exklusivt tillgÀngliga i offlinebutiker. Y3 kommer att prissÀttas mellan Rs 10.000 och Rs 15.000, medan Y5 kommer att finnas tillgÀnglig för Rs 15.000 och Rs 20.000. Medan de exakta specifikationerna för dessa telefoner inte bekrÀftas förvÀntas de komma med tre kameror pÄ baksidan.

Vivo S1 förvÀntas snart lanseras i Kina. Telefonen kommer som en variant av Vivo V15, som för nÀrvarande Àr tillgÀnglig för förbestÀllning via offlinebutikerna i Indien. Enheten kommer att slÀppas som en online-exklusiv produkt i Indien strax efter avslöjandet i Kina senare i veckan. Smarttelefonen förvÀntas erbjudas i Indien i prissegmentet Rs 10.000 och Rs 15.000. Vivo S1 kommer att vara ett intressant erbjudande frÄn företaget i detta prissegment med en trippel bakre kamerainstÀllning och en hackfri skÀrm.

NÀr vi pratar om Vivo iQOO kommer spel-smarttelefonen frÄn tillverkaren att slÀppas i Indien i slutet av maj eller början av juni. Telefonen kommer att erbjudas i premiumsegmentet och kommer att prissÀttas mellan Rs 30 000 och Rs 60 000. Det kommer att tÀvla mot sÄdana som OnePlus, Samsung och mer i den hÀr prisklassen. VarumÀrket planerar att slÀppa sÄ mÄnga som fyra varianter av iQOO-flaggskeppstelefonen i landet.