Vivo iQOO Neo bekrÀftade att ha 4500 mAh batteri med 22,5 W snabbladdningsstöd

Vivo iQOO Neo bekrÀftade att ha 4500 mAh batteri med 22,5 W snabbladdningsstöd

“Vivo iQOO Neo förvĂ€ntas komma med Snapdragon 845 SoC och tre bakre kameror”

Vivos iQOO Neo avslöjas presenteras i Kina den 2 juli. Handenheten har förra Ärets Snapdragon 845 SoC under huven, packar med tre bakre kameror och har ett vattendroppskÄr för att rymma den framÄtvÀnda kameran. Nu, medan vi vÀntar pÄ lanseringen, i den senaste teasern, bekrÀftade företaget att iQOO Neo skulle packa ett 4500 mAh batteri med 22,5 W snabb laddningsstöd; för att minnas, den ursprungliga iQOO stöder laddning med upp till 44W hastigheter. Vivo iQOO Neo Àr redan listat pÄ företagets Kinas webbplats i svarta och lila fÀrger och bör erbjuda en design som liknar sin föregÄngares.

Vivo iQOO Neo

Tidigare teasers av Vivo iQOO Neo markerade 4D Gaming Shock 2.0-funktionen precis som den vanliga iQOO-varianten och vÀtskekylning för att sprida vÀrmen under spelsessioner. Eftersom det inte finns nÄgon utskÀrning för fingeravtryckssensorn pÄ bakpanelen kan den vara inbÀddad i displayen. TENAA-listan avslöjade att handenheten kommer att ha en 6,41-tums AMOLED-skÀrm med full HD + -upplösning och körs pÄ Android 9.0 Pie med anpassad hud pÄ toppen. Handenheten sÀgs ocksÄ levereras med LED-remsa pÄ baksidan.

Vivo iQOO Neo har redan bekrÀftats att Qualcomm Snapdragon 845, istÀllet för Snapdragon 855, placerar den i mellansegmentet. Med tanke pÄ att iQOO prissattes aggressivt, förvÀntar vi oss att Neo följer samma trend. Eftersom lanseringen bara Àr nÄgra dagar bort borde vi veta mer information dÄ.

[Previous Story]Honor 20 och Honor 20 Pro-anvĂ€ndare kan nu fĂ„ den exklusiva ‘Guard’ -skinnet i Fortnite

[Next Story]Apple investerar enligt uppgift 100 miljoner dollar i Japan Display-leverantör