Vivo iQOO Neo kommer att drivas av förra Ärets Snapdragon 845-processor, bekrÀftar företaget

Vivo iQOO Neo kommer att drivas av förra Ärets Snapdragon 845-processor, bekrÀftar företaget

“IQOO Neo kommer att vara ett avancerat erbjudande med ett vattendroppskĂ€r och tre bakre kameror”

Vivos undermÀrke iQOO introducerar sin nÀsta smartphone, kallad iQOO Neo, inom en snar framtid. Innan avtÀckningen upptÀcktes telefonen Geekbench samt i databasen för 3C certifiering. Företaget har ocksÄ retat handenhetens funktioner ett tag nu. Nyligen slÀppte den den första officiella bilden av Vivo iQOO Neo och avslöjade dess designdetaljer. Nu har telefonmakaren avslöjat en annan nyckelfunktion i handenheten. Dessutom har enheten upptÀckts pÄ den kinesiska certifieringsbyrÄn TENAA hemsida.

iQOO Neo Snapdragon 845

Enligt den nya officiella iQOO-teasern, kommer iQOO Neo att drivas av Qualcomms 2018 flaggskeppsuppsÀttning, Snapdragon 845. Speciellt anvÀnder varumÀrkets första telefon, iQOO, Qualcomms senaste och mest kraftfulla Snapdragon 855-processor. Medan företaget Ànnu inte har bekrÀftat det finns rykten om att det ocksÄ kommer att finnas en Snapdragon 710-chipsetdriven variant av iQOO Neo.

Pratar om listan pÄ TENAA, det avslöjar att telefonen kan komma med en 6,41-tums AMOLED-skÀrm, vilket Àr nÄgot större Àn den 6,38-tums som hittades pÄ sin föregÄngare. Telefonen kommer att drivas av ett kraftigare 4,420 mAh-batteri som sÀgs stödja 22,5 W snabbladdningsteknik. Smarttelefonen mÀter 8,13 mm runt midjan, vilket Àr nÄgot smalare Àn 8,5 mm iQOO. TyvÀrr har de fullstÀndiga specifikationerna för enheten inte dykt upp pÄ TENAA Àn.

IQOO Neo

DesignmĂ€ssigt bekrĂ€ftade iQOO: s officiella Ă„tergivning att iQOO Neo kommer att erbjuda en design som liknar sin föregĂ„ngares. Telefonen har en vattendroppskĂ€rning ovanför skĂ€rmen, precis som iQOO, men har en nĂ„got tjockare bottenram. PĂ„ baksidan kommer smarttelefonen att erbjuda en trippelkameror som kommer att placeras vertikalt. Slutligen föreslĂ„r bilden att handenheten kommer att komma Ă„tminstone i tvĂ„ fĂ€rgmodeller – en med en Gradient-finish och en i svart.

Vivos iQOO har Ànnu inte avslöjat det exakta lanseringsdatumet för iQOO Neo. Men eftersom telefonen har certifierats av TENAA, vi kan förvÀnta oss att den kommer att lanseras mycket snart.