Vivo iQOO Neo teaser bekräftar tredubbla bakre kameror och vattendroppskårning

Vivo iQOO Neo teaser bekräftar tredubbla bakre kameror och vattendroppskårning

“Vivo IQOO Neo f√∂rv√§ntas levereras med tre bakre kameror, en fingeravtryckssensor p√• sk√§rmen och ett vattendroppsk√•r”

Nyligen sågs en ny Vivo iQOO-smartphone, kallad IQOO Youth Edition, med modellnummer Vivo V1914A på Geekbench-plattformen och fick också 3C-certifiering. Handenheten sägs levereras med 22,5 W snabbladdningsstöd. Enligt affischer på Weibo, kommer det troligen att finnas i två varianter som drivs av Snapdragon 845 respektive Snapdragon 710 SoC. Nu har iQOO lagt upp en ny teaserbild av iQOO Neo-smarttelefonen på sin officiella Weibo konto. Det anses allmänt att det kan vara den ryktade Youth Edition-modellen. Kampanjbilden bekräftar att telefonen kommer att ha vertikalt arrangerad trippelkamera inställd på baksidan och ett vattendroppskår på framsidan för att rymma selfie snapper.

IQOO Neo

Dessutom avslöjar teaserbilden inte en utklipp för en traditionell fingeravtryckssensor, så den kan bäddas in under skärmen eller placeras på sidan. Detta innebär också att telefonen kan ha en AMOLED-skärm med full HD + upplösning. Tyvärr är detaljer om smarttelefons specifikationer knappa just nu. Men eftersom varumärket har börjat retas officiellt kan man hoppas att lanseringen kan vara precis runt hörnet.

N√§r det g√§ller Vivo V1914A avsl√∂jar Geekbench-listan att telefonen kommer att k√∂ras p√• Android 9.0 Pie med FunTouch OS 9.0 p√• toppen. Det fick 2321 och 8041 po√§ng i enk√§rniga respektive flerk√§rniga tester. √Ąven om det inte bekr√§ftas s√§gs den ryktade Youth Edition med Snapdragon 845 och 710 SoC priss√§ttas till 1 988 RMB (cirka 20 200 Rs) och 1 798 RMB (cirka 18 200 Rs).