Vivo iQOO: s praktiska video och mÀrkta bild avslöjar pris, RAM, display, kamera och mer

Vivo iQOO: s praktiska video och mÀrkta bild avslöjar pris, RAM, display, kamera och mer

“Vivo iQOO-smarttelefonen kommer enligt uppgift att finnas i tre varianter nĂ€r det gĂ€ller RAM och lagring, och med funktionen Super FlashCharge som laddar batteriet pĂ„ mindre Ă€n 50 minuter.”

För nÄgra veckor tillbaka hade Vivo meddelat att man skulle komma med en strategi för dubbla varumÀrken och förklara sitt undermÀrke iQOO i Kina. Dessutom hade det ocksÄ avslöjat att den första smarttelefonen i iQOO kommer att slÀppas den 1 mars nÀsta fredag. Under tiden finns rykten runt om att avslöja specifikationerna för den kommande Vivo iQOO-smarttelefonen. IgÄr hade varumÀrket retat enheten pÄ Weibo och visat att dess 4000mAh-batteri kommer att vara fulladdat pÄ högst 50 minuter. Bortsett frÄn detta kom ytterligare tvÄ nya lÀckor ut med en praktisk video frÄn ett kinesiskt uttag tillsammans med en mÀrkt grafik av enheten.

NÀr vi pratar om batteriet först kommer Vivo iQOO-smarttelefonen med 44W snabbladdningsteknik som hjÀlper batteriet att ladda pÄ kort tid. Det Àr dock oklart frÄn Weibo-inlÀgget om tekniken kommer att kallas Vivo Super FlashCharge eller Super FlashCharge.
VivoiQOO batteriFör att gĂ„ vidare till andra lĂ€ckor Ă€r den första en praktisk video som visar enheten i tvĂ„ olika fĂ€rger – röd och blĂ„. Dessutom visade nĂ€rbilderna av videon ocksĂ„ den tredubbla kameran som satt upp pĂ„ baksidan. Enheten kommer med den ultrareflekterande ramkroppen som matchar det reflekterande mönstret pĂ„ bakglasets lock. Det kommer att finnas det vattendroppformade skĂ„ran högst upp och skĂ€rmupplösningen skulle vara 1 080 X 2 340 pixlar. Enligt videon kommer bildförhĂ„llandet att vara 19,5: 9 och smarttelefonen kör FunTouch OS.

Den kommande Vivo iQOO-enheten sÀgs vara tillgÀnglig i tre varianter: 6 GB RAM / 128 GB intern lagring, 8 GB RAM / 256 GB lagring och 12 GB RAM / 256 GB lagring. Det finns tvÄ priser som nÀmns i videon. Det förvÀntas komma med prislappen pÄ CNY 3,999 (cirka Rs 42,540) och den högre slutet kommer att prissÀttas till CNY 5,999 (cirka Rs 63,800).

En annan lÀcka Àr den mÀrkta grafiken pÄ enheten som ocksÄ avslöjade nÄgra mer detaljer om den. Enheten ser ut som den enhet som visas pÄ den praktiska videon och visar etiketten för kameran, skÄran, batteriet, skÀrmen och mer.
gsmarena_005Enligt bilden kommer skÀrmstorleken att vara 6,4 tum och typen AMOLED. Det kommer att finnas en USB-C-port lÀngst ner och den optiska konfigurationen inkluderar en trippelinstallation pÄ 13MP + 12MP + 2MP pÄ baksidan tillsammans med en 12MP selfie-shooter som Àr placerad i vattendroppskÄran.