Vivo iQOO Space Knight Limited Edition med Snapdragon 855 SoC tillkännagavs

iQOO Space Knight

“Vivo iQOO Space Knight Limited Edition har en ny design och levereras med en graverad del av Shenzhou-rymdfarkosten i l√•dan.”

Vivo har meddelat en ny variant av sin iQOO-smartphone, den här i samarbete med China National Space Administration. Den här nya handenheten, som heter Vivo iQOO Space Knight Limited Edition, kommer i en speciell presentförpackning som innehåller en graverad namnskylt som är gjord av en bit av rymdorganisationens Shenzhou-flygplan. Det här nya alternativet går med i standard-iQOO- och iQOO Monster Edition-smarttelefoner i varumärket med samma namn.

iQOO-1

Vivo IQOO Space Knight-smarttelefon har 12 GB RAM-minne och 256 GB lagring, liknande Monster-varianten. Men till skillnad från den senare har den nya modellen en annan design. Vi kan se en jackad design som liknar vad vi har sett telefoner med en Kevlar-rygg. Smarttelefonen har också matt yta istället för den glänsande baksidan av de andra varianterna.

När det gäller specifikationer har Vivo IQOO Space Knight en 6,41-tums SUPER AMOLED full HD + -skärm med 91,7 procent förhållande mellan skärm och kropp. Den drivs av den octa-core Qualcomm Snapdragon 855-processorn med Adreno 640 GPU och startar Android 9.0 Pie med Funtouch OS 9 ur lådan. Den har en fingeravtryckssensor på displayen för biometrisk säkerhet.

Vivo IQOO Space Knight Limited Edition

För fotografering vaggar telefonen tredubbla bakre kameror bestående av en 12MP primär Sony IMX363-sensor med LED-blixt, f / 1,79 bländare och PDAF; en 13MP sekundär 120 graders ultrabred lins (bländare f / 2,4); och en 2MP telefoto-sensor med f / 2.4 bländare. På framsidan finns en 12MP snapper med f / 2.0 bländare för selfies och videor. Anslutningsalternativen inkluderar dubbla 4G VoLTE, dubbelband Wi-Fi, Bluetooth 5.0, GPS med GLONASS, NFC och USB Type-C. Ett 4000 mAh-batteri med 44 W snabbladdningsstöd driver telefonen. Det finns också en dedikerad AI-assistent-knapp. Vivo har ännu inte meddelat pris- och tillgänglighetsinformation för den nya varianten.