Vivo NEX 2 tippad för att ha en avtagbar bakre kameramodul

Vivo NEX 2 tippad för att ha en avtagbar bakre kameramodul

”Detta Ă€r en av de unika innovativa idĂ©erna i Ă„r som vi definitivt skulle Ă€lska att se en gĂ„ng pĂ„ en smartphone”

Pop-up-kameror har blivit mainstream nu och OnePlus Àr det senaste företaget som populariserar helskÀrmskonceptet med sin vackra böjda skÀrm. Men som vi vet det började allt detta med ett visst Vivo APEX-koncept som visades i februari 2018. APEX tog sedan sin vÀg till massproduktion under NEX moniker. Nu verkar det som om företaget kan ha ett nytt whacky nytt koncept med NEX 2. Enligt en mediekÀlla i Kina kommer Vivos nÀsta NEX-modell med en avtagbar kamera. Det stÀmde, du hörde det rÀtt, en avtagbar kamera.

Först och frÀmst vet vi inte historiens exakta Àkthet, men kÀllan föreslÄr att den avslöjades för dem. Det finns illustrationer som visar installationsprogrammet och Vivo gör detta Àn en gÄng för att förbÀttra förhÄllandet mellan skÀrm och kropp. Men detta kan ocksÄ leda till en vattentÀt anordning pÄ grund av att rörliga delar elimineras. NÀr det gÀller hur Vivo kommer att göra detta fungerar, sÀger rapporten att kameran kommer att lockas till en magnet inuti chassit som gör att den kan fÀstas pÄ framskÀrmen för selfies. Nu, sÄ unik idé som den hÀr, innebÀr det ocksÄ en hel del arbete att lossa modulen varje gÄng en anvÀndare vill ta en selfie. Det Àr avvÀgningen för helskÀrmsdesign. Det har kritiserats av Vivos pop-up-kamera, men detta nya koncept kommer att locka Ànnu mer debatt om det rÄkar vara sant.

vivo-nex-2-exponering-2vivo-nex-2-exponering-1vivo-nex-2-exponeringEn annan nyfikenhet Àr strömkÀllan. Om modulen Àr löstagbar, har den ett eget batteri eller drivs den trÄdlöst? Detaljerna just nu Àr knappa och om detta koncept verkligen Àr verkligt kommer vi snart att höra mer om det. Vivo visade nyligen upp APEX (2019) -konceptet som uppenbarligen saknade frÀmre kameror och vi undrar om Vivo kommer att anvÀnda samma enhet som basen för Vivo NEX 2. NEX 2 fÄr inte misstas med Vivo NEX Dual-Screen som företaget slÀppte en tid tillbaka eftersom det redan Àr en utvecklad produkt i Kina.

[Previous Story][Computex 2019]: AMD presenterar ny RDNA GPU-arkitektur

[Next Story]Moto Z4-specifikationer och pris avslöjade av Amazon-listan före lanseringen