Vivo NEX Dual Display Edition genomgår nedbrytning

Vivo NEX Dual Display Edition genomgår nedbrytning

“Nedbrytningen drar slutsatsen att smarttelefonen inte √§r en av de enkla telefonerna att reparera.”

Vivos NEX-serie av enheter representerar det senaste och bästa som Vivo har att erbjuda och det debuterade förra året med den pop-up kamera-toting Vivo NEX. Vivo följde snabbt upp det med en ännu mer out-of-the-blue design på Vivo NEX Dual Display Edition i slutet av förra året. Handenheten är utrustad med en dubbel display Рen huvudskärm på framsidan och en annan liten sekundär på baksidan. Glas-metall-inklädd smartphone behandlades för ett framgångsrikt hållbarhetstest förra veckan på YouTube-kanalen JerryRigEverything och nu har den genomgått en nedbrytning.

Redan från början verkar Vivo NEX Dual Display Edition (första intryck) vara en hård telefon att reparera. När bakpanelen lossnar avslöjas att all intern hårdvara är ansluten till frontskärmen. Det finns bara två bandkablar som ansluter den främre och bakre skärmen. Så länge bandkabeln är ansluten till frontpanelen med inbyggda delar intakta fungerar båda som vanligt. För mer fördjupad information, ta en titt på hela videon av nedbrytningen.

Vivo NEX Dual Display Edition har en 3D TOF-sensor med en f / 1.8-bländare som en av dess andra viktiga höjdpunkter. Sensorn är en del av en tredubbel kamerainställning och kommer att ha intressanta applikationer för 3D-skanning inklusive ansiktsskanning. Enheten har också den senaste kraftfulla hårdvaran inklusive ett Snapdragon 845-chip, en 6,39-tums Super AMOLED-frontdisplay och en 5,49-tums Full-HD-panel på baksidan som också har en speciell ljusring. Vivo NEX Dual Display Edition säljs just nu i Kina för 4 998 yuan (723 $)

[Previous Story]Xiaomi påstås patentera smarttelefon med dubbla punch-hole selfie-kamera

[Next Story]Facebook Messenger-funktionen “Ta bort f√∂r alla” rullar ut globalt