Vivo S1 Pro Snapdragon 675-chipset och upp till 8 GB RAM lanseras

Vivo S1 Pro Snapdragon 675-chipset och upp till 8 GB RAM lanseras

“Den hĂ€r mellanstora Vivo S1 Pro-smarttelefonen kommer att sĂ€ljas i Kina den 9 maj”

Den kinesiska smarttelefontillverkaren Vivo har lanserat Ànnu en ny mellanklass i Kina. Vivo S1 Pro verkar vara en mer kraftfull variant av S1, som lanserades i mars i Är. BÄda telefonerna följer liknande designsprÄk, men Pro-varianten har nÄgra extra funktioner. Enligt Vivo kommer den nya S1 Pro att finnas tillgÀnglig för köp den 9 maj i Kina.

Vivo S1 Pro-pris

vivo s1 pro

Vivo har prissatt S1 Pro i Kina till 2 698 RMB, vilket Àr cirka 28 000 Rs. Telefonen finns i tvÄ konfigurationer, en med 6 GB RAM och 256 GB lagring, och en annan med 8 GB RAM och 128 GB lagring. BÄda dessa varianter kostar samma, vilket Àr konstigt. Som nÀmnts tidigare kommer telefonen att finnas tillgÀnglig för köp den 9 maj frÄn den officiella Vivo China-webbplatsen. Den finns i tvÄ fÀrgvarianter, Love Blue och Coral Red.

Vivo S1 Pro specifikationer

Vivo S1 Pro har liknande design jÀmfört med standard S1-varianten. Pro-versionen fÄr dock en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen, en selfie-kamera med högre upplösning och lite bÀttre hÄrdvara. Telefonen fÄr ocksÄ andra fÀrgalternativ Àn standard S1. I hÄrdvaruavdelningen drivs S1 Pro av Snapdragon 675-processorn och fÄr upp till 8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme. Den vanliga S1 anvÀnder en MediaTek Helio P70-chipset.

Pro-versionen levereras med en 6,39-tums FHD + Super AMOLED-skÀrm, som inte har nÄgon form av hack och har smala ramar. Selfie-kameran Àr dold bakom skÀrmen och anvÀnder en popup-mekanism som liknar standard S1. Kameran Àr dock en 32-megapixel-enhet, jÀmfört med 25-megapixelsensorn pÄ den icke-Pro-varianten. PÄ baksidan finns en trippelkamerainstallation med en primÀr 48-megapixelsensor, en 8-megapixels vidvinkelsensor och en annan 5-megapixels djupgivare.

Telefonen stöds av ett 3 700 mAh batteri, vilket Àr nÄgot mindre Àn batteriet pÄ standard S1. Den kör Android 9.0 Pie med Vivos anpassade Funtouch OS 9 UI pÄ toppen.