Vivo S1: s pÄstÄdda render, specifikationer och pris lÀckt ut; sÀgs vara en variant av V15 för Kina

 Vivo S1: s pÄstÄdda render, specifikationer och pris lÀckt ut;  sÀgs vara en variant av V15 för Kina

“Vivo förvĂ€ntas lansera V15 som S1 pĂ„ sin hemmamarknad i Kina snart”

vivo-s1-specifikationer-lÀckaVivo presenterade nyligen V15-smarttelefonen i Thailand och slÀpper handenheten i Indien den 15 mars. Men enligt lÀckare frÄn Kina kommer företaget att lansera Vivo V15 pÄ sin hemmamarknad i Kina som Vivo S1, den första S-serien. Den pÄstÄdda Vivo S1 förvÀntas lanseras tillsammans med Vivo X27 och Vivo X27 Pro den 19 mars, som bÄda verkar vara nÀra syskon till V15 Pro (recension), som nyligen landade i Indien. Nu bara nÄgra dagar före avtÀckningen har en pÄstÄdd rendering, liksom specifikationsbladet och prissÀttningen av Vivo S1, dykt upp pÄ den kinesiska webbplatsen för sociala nÀtverk Weibo.

Vivo S1 lÀckte render

De lÀckta specifikationerna antyder att Vivo S1 kommer att ha en 6,53-tums IPS LCD-skÀrm med full HD + (2340 x 1080) upplösning. Handenhetens processor kommer att nedgraderas till en MediaTek Helio P70 SoC jÀmfört med Snapdragon 675 som förvÀntas pÄ Vivo X27. KonfigurationsmÀssigt tros Vivo S1 komma med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. PÄ baksidan sÀgs att telefonen anvÀnder en trippelkamerainstallation som bestÄr av en 12MP huvudkamera, en 8MP sekundÀr skytt och en 5MP tredje sensor. PÄ framsidan har enheten en popup-selfie-snapper.

Enligt lÀckage kommer Vivo S1 att ha ett 3 940 mAh batteri med 18 W snabb laddningskapacitet och kör Android 9.0 Pie ur lÄdan. Slutligen föreslÄr kÀllan att handenheten kommer att prissÀttas till cirka 2 000 RMB (~ 20 800 Rs) Som sagt, notera att inget av detta Àr officiellt bekrÀftat Ànnu, sÀrskilt förekomsten av den nya S-serien. Vi borde ta reda pÄ det om nÄgra dagar, sÄ hÄll ögonen öppna.