Vivo-smartphone med V1730GA-modellnummer upptÀckt pÄ TENAA med specifikationer och bilder

Vivo-smartphone med V1730GA-modellnummer upptÀckt pÄ TENAA med specifikationer och bilder

“Vivo V1730GA-smarttelefonen Ă€r sannolikt en prisvĂ€rd smartphone”

Vivo uppdaterade nyligen sin mellanklass med Vivo Y17-smarttelefonen i Indien. Nu verkar sÀljaren förbereda sig för en ny smartphone-lansering, möjligen i det prisvÀrda segmentet. Innan avslöjandet har en oanmÀld Vivo-telefon med modellnummer V1730GA godkÀnts av den kinesiska certifieringsmyndigheten TENAA. I synnerhet har listan pÄ byrÄns webbplats avslöjat bilderna och funktionerna pÄ smarttelefonen.

VIVO V1730GA

Enligt TENAA notering, kan Vivo V1730GA komma med ett hack ovanför skĂ€rmen, vilket kommer att vara hem till selfie-kameran och hörsnĂ€ckan. Telefonens bakpanel verkar ha en dubbla kamerainstĂ€llning i det övre vĂ€nstra hörnet med en LED-blixt under den. Fingeravtryckssensorn Ă€r i mitten av enheten, sĂ„ Ă€r mĂ€rket ‘Vivo’.

NÀr vi talar om specifikationerna föreslÄr Vivo V1730GA-certifiering att telefonen kan packa en 6,26-tums full-HD-skÀrm med ett bildförhÄllande pÄ 19: 9. Handenheten förvÀntas drivas av en okta-kÀrnprocessor av okÀnt mÀrke klockat vid 1,95 GHz. Enheten kommer att ha 4 GB och 6 GB RAM-varianter och kommer med 64 GB lagringsutrymme, vilket borde kunna utökas ytterligare med ett microSD-kort. PÄ kamerans framsida kan enheten komma med en 16-megapixelspelare pÄ framsidan och en kombination av 13-megapixelsensor + 2-megapixels sekundÀrskjutare pÄ baksidan. Telefonen sÀgs komma förinstallerad med Android 9 Pie-baserade FunTouchOS för att ta hand om mjukvarusidan. Slutligen bör ett 3 180 mAh batteri avrunda Vivo V1730GA: s specifikationsblad.

Det Àr allt vi kan avslöja om den kommande Vivo-telefonen just nu. Det Àr inte heller klart nÀr Vivo planerar att starta telefonen.