Vivo U1 med halo-notch-skärm som lanseras i morgon kan vara ett överkomligt erbjudande

Vivo U1 med halo-notch-skärm som lanseras i morgon kan vara ett överkomligt erbjudande

“Vivo U1 kan vara namnet p√• den f√∂rsta Vivo U-serie-smarttelefonen, som f√∂rv√§ntas priss√§ttas till 1 000 RMB (~ 10 500 Rs)”

Efter att ha tillkännagett sitt undermärke iQOO i Kina är Vivo nu redo att lansera en ny smartphoneserie. För att kallas U-serien kallas den första smarttelefonen under den nya sortimentet Vivo U1. Handenheten kommer att presenteras i morgon Рdet finns inte mycket vi vet om telefonen, men spekulationer är stora att det är ett prisvärt erbjudande med Halo-skärm och en tjock haka.

Ryktet är att Vivo U1-priset är 1000 RMB, vilket ungefär motsvarar 10 500 Rs i den indiska valutan. Vivo har framför allt sålt Y-serien i samma prisklass de senaste åren. U-serien kan vara en ersättning för det, annars kan Vivo driva Y-serien till en prisvärd kategori och den nya serien i en budgetkategori eller vice versa.

Vivo-U-serien

Telefonen kan skryta med en kant-till-kant-sk√§rm med en liten utsk√§rning f√∂r selfie-kamera och h√∂rlurar. Vivo tycker om att kalla det ett “Halo” -sk√•r. Sk√§rmen √§r omgiven av synligt tunna ramar och en haka. Enhetens bakpanel √§r fortfarande ett mysterium just nu, det √§r d√§rf√∂r sv√•rt att s√§ga om det kommer att flagga med dubbla kameror. Kamerorna kan √•tf√∂ljas av en fingeravtryckssensor placerad i mitten. Tyv√§rr har vi inga detaljer om Vivo U1 p√• specifikationens front.

Under tiden är Vivo redo att lansera världens första Snapdragon 675-drivna smartphone som heter Vivo V15 Pro den 20 februari i Indien. Handenheten sägs levereras med en verkligt ramlös skärm, pop-up-frontkamera och 48 megapixel primär sensor ihop med sekundär djupskytte.