Vivo undermÀrke IQOOs första smartphone kan vara en hopfÀllbar enhet

Vivo undermÀrke IQOOs första smartphone kan vara en hopfÀllbar enhet

“Nya gör ansprĂ„k pĂ„ att visa en hopfĂ€llbar smartphone frĂ„n IQOO med kant-till-kant-skĂ€rm och ingen framĂ„tvĂ€nd kamera”

Det var bara för nÄgra dagar sedan som Vivo tillkÀnnagav sitt eget undermÀrke som heter IQOO. Enligt rapporter kommer detta nya varumÀrke att producera premium smartphones som kostar över 5 000 RMB (ungefÀr 5 300 Rs). Det betyder att du kan förvÀnta dig att flaggskeppsnivÄer kommer frÄn IQOO inom en snar framtid. En ny lÀcka antyder emellertid nu att deras första smartphone kan vara mycket premium och ha en vikbar design.

6e2f1296gy1g06099sk33j21c00u0q7e

De lÀckta renderingarna Àr förmodligen av en IQOO-mÀrkt hopfÀllbar smartphone och publicerades pÄ Weibo. Om detta Àr företagets första smartphone kommer Vivo definitivt att göra nÄgra vÄgor i branschen. Den kinesiska smarttelefontillverkaren har varit kÀnd för att komma med nya idéer och design. Det var den första som lanserade en smartphone med supertunna ramar, inget hack och en motoriserad pop-up-kamera. Nyligen lanserade den ocksÄ Vivo APEX 2019-koncepttelefonen, som har nollportar, ljudgjutningsteknik, helskÀrms fingeravtryckslÀsare, 12 GB RAM och Snapdragon 855-processor.

Renderna betyder inte att IQOO verkligen kommer att lansera en hopfÀllbar enhet snart. DÀrför föreslÄr vi att du tar allt detta med en nypa salt. Som framgÄr av renderingen har telefonen en utfÀllbar design, vilket innebÀr att nÀr den Àr i ett vikat tillstÄnd kommer du att ha skÀrmar pÄ bÄda sidorna. Vi Àr inte sÀkra pÄ hur det pÄverkar anvÀndbarheten för den bakre kameran, eftersom du mÄste öppna telefonen för att ta bilder. Det finns inget tecken pÄ en framÄtvÀnd kamera heller.

6e2f1296gy1g060993f5hj21c00u0adr

Det finns inga detaljer att följa med, men tipster sÀger att IQOO: s första flaggskeppstelefon kommer att vara en hopfÀllbar smartphone. Kan det vara sÄ att företaget har arbetat med en hopfÀllbar smartphone hela tiden? Flera smarttelefontillverkare har medgett att de arbetar pÄ telefoner med flexibla skÀrmar. Samsungs hopfÀllbara Galaxy-telefon kommer att meddelas senare mÄnad. Xiaomi har ocksÄ retat sin vikbara telefon, som har en mycket unik tvÄfaldig design.