Vivo V11 med Halo Fullview Display lanseras idag

Avatar for Amnah Fawad

Vivo V11 presenteras i Indien idag.

Genom utseendet p√• det kunde Vivo V11 l√§tt passera som Oppo F9 Pro’s dubbelg√•ngare. Telefonen avsl√∂jar officiellt idag och vi kommer sj√§lva se hur lika den faktiskt √§r med den senare.
Det kinesiska smarttelefonföretagets nya satsning anses vara Indiens billigaste smartphone (med tanke på avancerade funktioner kan vi säkert säga att det kommer att bli det billigaste i sin nisch). Indien och Thailand är förmodligen de första marknaderna för telefonen. Observera att telefonen har lanserats officiellt i Thailand och vi väntar bara på Vivo V11 i Indien för att försegla affären.

Vad du kan förvänta

Vivo V11 kommer att ha en sk√§rmdisplay som f√∂retaget gillar att h√§nvisa till som ‘Halo Fullview Display’. Detta liknar faktiskt Oppos vattendroppsk√§rm (som i Oppo F9 Pro). Enligt rykten och l√§ckage kommer telefonen att ha en 6,4-tums sk√§rm. Dess AMOLED Halo Fullview-sk√§rm ger dig en upplevelse.
Dessutom förväntas telefonen också ha en AI-aktiverad Qualcomm 660 SoC (den nya coola för smartphones). Det kommer att ha ett 6 GB RAM och 64 GB internt utrymme som kan utökas upp till 256 GB med ett microSD-kort (en front med designinspiration).
Vidare kommer telefonen att ha en AI-aktiverad dubbel bakre kamera med 12-megapixel primär sensor och 5-megapixel sekundär sensor och en 25-megapixel selfie-kamera. Dessutom ryktas det att telefonen har ett ansikts-ID för upplåsning.

Vivo V11
När det gäller batteriet faller Vivo V11 lite bakom Oppo F9 Pro med ett 3400mAh-batteri jämfört med Oppos 3500mAh. Du måste tänka att skillnaden inte är så viktig men tro mig, vi vet vad det 1% batteriet betyder i desperata tider. Båda telefonerna erbjuder snabb laddning vilket är ett plus.
Vivo V11
För Thailand hade Vivo V11 följande specifikationer:

Vivo V11 Specifikationer:

Funtouch OS 4.5 baserat på Android 8.1 Oreo. Dual-sim-telefon Super AMOLED 6,4-tums skärm 3315 mAh batteri med 18 W snabb laddningsstöd Anslutning: WiFi 802.11 ac, Bluetooth 5.0 Mått: 155.97x 75.63x 8.1mm Lättvikt (156 gms)

Vivo V11

Tillsammans med V11, låt oss också ta del av ytterligare V11is specifikationer eftersom det också förväntas släppas med V11.

3-tums AMOLED-skärm 4 GB RAM och 128 GB inbyggd lagring som kan utökas upp till 256 GB via microSD 16-megapixel och 5-megapixel dubbel bakre kamera Mått: 155,97x 75,63x 8,1 mm 163 g i vikt

Sista ordet

Vi j√§mf√∂rde Vivo V11 med Oppo’s f9 Pro f√∂r att f√• en tydlig uppfattning om vilken du ska g√• till. Konkurrensen mellan de tv√• telefonerna √§r sp√§nnande. B√•da telefonerna har mer eller mindre samma specifikationer. Om du √§r en sucker f√∂r en elegant telefon med invecklade detaljer, t√§nk inte l√§ngre och g√• direkt till Oppo. M√∂nstret genomsyrat p√• baksidan av Oppo f9 Pro √§r inte n√•got du skulle se i n√•gon annan telefon (s√• vitt jag kan minnas).
Vivo V11
Dessutom låg båda telefonerna i samma prisklass. Vi menar inte att göra dig mer obeslutsam, bara känna till dina alternativ.
Tills nästa gång!