Vivo V15 Pro-fodralets lÀckta bildtips till tredubbla bakre kameror, bekrÀftar pop-up selfie shooter

Vivo V15 Pro-fodralets lÀckta bildtips till tredubbla bakre kameror, bekrÀftar pop-up selfie shooter

“Vivo V15 Pro förvĂ€ntas ocksĂ„ ha en popup-selfie-kamera med en 32-megapixelsensor”

Vi rapporterade förra veckan att Vivo V15 Pro förvÀntas anlÀnda i slutet av nÀsta mÄnad till Indien med en popup-selfie-kamera. Nu har en lÀckt vÀska design av V15 Pro kastat lite mer ljus pÄ en annan pÄstÄdd funktion i den kommande handenheten. Det lÀckade fodralet med Vivo-telefonen upprepar ocksÄ vÄr exklusiva rapport om en popup-frontkamera som kan ses pÄ bilden nedan.

vivo v15 proBilderna frÄn Vivo V15 Pro-fallet, med tillstÄnd av den kinesiska webbplatsen Weibo, visar en lÄng vertikal utskÀrning för de bakre kamerorna. De hÀr stora kamerans utskÀrningar har bara sett pÄ telefoner med tredubbla kamerainstÀllningar, sÄ det Àr troligt att nÀsta Vivo mellanklassflaggskepp kommer med tre kameror pÄ baksidan. Det finns inga utskÀrningar för en fingeravtryckslÀsare pÄ baksidan, vilket föreslÄr en fingeravtryckssensor pÄ displayen pÄ V11 Pro-efterföljaren. Det Àr inte förvÄnande eftersom den nuvarande V-handenheten redan har en sÄdan sensor.

Vivo V15 Pro-fodral

Mycket om Vivo V15 Pro, som kommer att lanseras under den sista veckan i februari, Àr fortfarande okÀnt för nÀrvarande förutom pop-up selfieskytten. VÄr exklusiva rapport förra veckan sa ocksÄ att den frÀmre kameran kommer att vara en jÀttestor 32-megapixel högupplöst sensor, en första i sitt slag pÄ vilken smartphone som helst. Vivo V15 Pro kan sluta prissÀttas under Rs 30.000, medan dess mindre syskon kan kosta mindre Àn Rs 25.000.

Vivo V11 Pro-specifikationer

NÀr det gÀller Vivo V11 Pro Àr det redan en Snapdragon 660 SoC, dÀrför Àr det rimligt att förvÀnta sig ett Snapdragon 710-chip pÄ sin eftertrÀdare. Andra viktiga specifikationer inkluderar en 6,41-tums pekskÀrm med en upplösning pÄ 1080 x 2340 pixlar. Handenheten lanserades i september 2018 och levereras med 6 GB RAM och 64 GB intern lagring. Den har en kombination av dubbla bakre kameror med 12 megapixel (f / 1.8) primÀr kamera och en 5 megapixel (f / 2.4) sekundÀr kamera och drivs av ett 3.400 mAh batteri.