Vivo V15 Pro kommer enligt uppgift att lanseras som X25 i Kina

Vivo V15 Pro

”Vivo V15 Pro India-lansering Ă€r troligtvis den 20 februari, men det finns inget ord om nĂ€r vi kan förvĂ€nta oss att X25 presenteras i Kina”

Den kommande Vivo V15 Pro i Indien kan lanseras som Vivo X25 i Kina nÀsta mÄnad, spekulerar kinesiska medier. Ett nyligen lÀckt fodral av V15 Pro avslöjade en trippelkamera-instÀllning pÄ baksidan, placerad i det övre vÀnstra hörnet och en stor utskÀrning i överkanten mot en popup-kameramodul. Detta Àr i linje med den lÀckta informationen frÄn X25, vilket föreslÄr en liknande designstruktur och anvÀndningen av en popup-kameramodul istÀllet för en skÀrmskÀrning. PÄ grund av den liknande kameraplaceringen och fodralet spekuleras det att bÄda enheterna Àr desamma.

Vivo V15 Pro

Vivo V15 Pro lanseringsdatum i Indien den 20 februari har bekrÀftats. Detsamma har bekrÀftats av en officiell mediainbjudan som skickats av Vivo för lanseringen av V11 Pro-eftertrÀdaren. Vi förvÀntar oss att det ska prissÀttas nÄgonstans mellan Rs 25.000 och Rs 30.000. Vi har nyligen bekrÀftat att bÄde V15 och V15 Pro kommer att bli varumÀrkets nÀsta mellannivÄerbjudande och levereras med en massiv 32 megapixel selfie-kamerasensor. BÄda smarttelefonerna förvÀntas ocksÄ ha en fingeravtryckslÀsare i displayen förutom den hackfria skÀrmen. V15-priset i Indien förvÀntas ligga nÄgonstans mellan 20 000 och 25 000 Rs.

Pressinbjudan retar bilden av V15 Pro pop-up-kamera och minimala ramar. Och ja, Vivos lansering kolliderar med Samsungs Unpacked-evenemang, som tar omslag frÄn Galaxy S10-flaggskeppet och möjligen dess första hopfÀllbara telefon. Hur mycket intresse Vivo kommer att kunna fÄ för sin smartphone i kölvattnet av sÄdana stora lanseringar, det ÄterstÄr att se.

[Previous Story]Jaybird Run XT med IPX7-certifiering och nya fÀrgalternativ lanserade

[Next Story]HĂ€nvisningar till BlackBerry ‘Adula’ smartphone upptĂ€ckt i DTEK-appen