Vivo V15 Pro listas pÄ Amazon Indien före lanseringen den 20 februari

Vivo V15 Pro Amazon

“Vivo V15 Pro Amazon India-listan bekrĂ€ftar 32-megapixels selfie-kamera samt trippelkamerainstallation pĂ„ baksidan”

Vivo V15 Pro har varit en av de hetaste trendiga smartphonesna pÄ den indiska marknaden den senaste mÄnaden. VarumÀrket har redan skickat ut mediainbjudningar till lanseringsevenemanget den 20 februari i Indien, ett inlÀgg som vi sÄg exklusiv livebild, specifikationer lÀcka och det första utseendet pÄ handenheten. Amazon Indien har nu stoppat alla spekulationer med den officiella listan över smarttelefonen pÄ webbplatsen, som visar att alla vÄra exklusiva var ganska bra.

Vivo V15 Pro Amazon

Vivo V15 Pro Amazon-listan avslöjar flera nyckelfunktioner pÄ smarttelefonen och höjdpunkten Àr Äterigen popup-selfie-kameran. Listan bekrÀftar att den kommer att innehÄlla en jÀttestor 32-megapixel enhet för selfies och videosamtal, tillsammans med nÀrvaron av en trippel kameramodul pÄ baksidan. Den primÀra sensorn har en snapper pÄ 48 megapixlar men som alla andra lanseringar nyligen Àr kameran en fyrpixelsensor vilket innebÀr att den Àr en 12-megapixelkamera i kraft. Den sista bekrÀftelsen frÄn listan Àr nÀrvaron av en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen.

Vivo V15 Pro Amazon 1

Tidigare lÀckor har antytt att Vivo V15 Pro-smarttelefonen kommer att ha en riktigt ramfri Super AMOLED-skÀrm. Telefonens prestanda kommer att hanteras av 11nm Snapdragon 675 mobilplattform integrerad med Adreno 612 GPU. Processorn spekuleras vidare att Ätföljas av 6 GB RAM och 128 GB intern lagring. NÀr det gÀller avbildningen ryktas det att 48-megapixelsensorn pÄ baksidan Ätföljs av 8-megapixel + 5-megapixelsensorer med förbÀttrad autofokus.

Ett tidigare rykte hade föreslagit att förbestÀllningar av telefonen kommer att starta den 15 februari. NÀr det gÀller prissÀttningen förvÀntas Vivo V15 Pro-priset i Indien uppgÄ till cirka 30 000 Rs.

[Previous Story]Opera för Android fÄr inbyggd VPN-funktion i den senaste betaversionen

[Next Story]Google Chrome för Windows 10 och macOS blir mörkt lÀge med den nya Canary-versionen