Vivo V15 Pro vs V11 Pro: pris i Indien, jÀmförda specifikationer

Vivo V15 Pro vs V11 Pro: pris i Indien, jÀmförda specifikationer

“SĂ„ hĂ€r Ă€r Vivos senaste, V15 Pro ihop med sin föregĂ„ngare, V11 Pro”

Vivos smartphones frÄn V-serien Àr otroligt populÀra i Indien bland dem som föredrar att köpa sina enheter offline. Förra Ärets V11 Pro erbjöd mycket valuta för pengarna med sin stora helskÀrmsdisplay, kraftfulla prestanda och imponerande kameror. Och det Àr dags för sin eftertrÀdare, Vivo V15 Pro, att ta det ett steg framÄt. Och med en attraktiv design i kombination med ett laddat specifikationsblad, kommer det senaste erbjudandet en anmÀrkningsvÀrd uppgradering. SÄ om du undrar vad den hÀr nya enheten har för dig, har vi en detaljerad jÀmförelse mellan V15 Pro och V11 Pro för att hjÀlpa dig förstÄ skillnaderna.

Vivo V15 Pro vs V11 Pro-pris i Indien

Med de flesta av sina enheter i V-serien tillgodoser Vivo det övre mellanomrÄdet mellan 20 000 och 30 000 Rs. Och mÀrkets nyaste smartphone Àr inte annorlunda. Vivo V15 Pro-priset i Indien Àr satt till Rs 28,990, och enheten kommer att sÀljas frÄn och med den 6 mars bÄde online och offline. I jÀmförelse var V11 Pro India-priset vid lanseringstidpunkten 25 990 Rs, Àven om handenheten nu finns med en prislapp pÄ 23 990 Rs.

Vivo 15 Pro vs V11 Pro specifikationer

Vivo V15 Pro 08

För att prata om funktionerna och specifikationerna har Vivo V15 Pro gÄtt för en popup-frontkamera i syfte att ge en helt helskÀrmsfascia. SÄ tunna Àr ramarna runt frontpanelen att de knappt syns. Tack för detta bör ocksÄ gÄ till telefonens antagande av en AMOLED-panel, vilket eliminerar behovet av en lÀngre haka. Med detta sagt Àr popup-kameramekanismen ungefÀr densamma som den för Vivo NEX (recension). Kameran hoppar ut nÀr den kallas och till och med lÄter dig lÄsa upp telefonen med ditt ansikte. NÀr det gÀller Vivo V11 Pro har den ett vattendroppskÄr och har ocksÄ en mÀrkbar haka i botten.

Dessutom kommer V15 Pro med en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen, precis som V11 Pro. Det betyder att deras bakre ytor endast Àr avsedda att rymma kameror. Som lÀckor hade föreslagit har den förra gÄtt för en trippelkamerainstallation, som vi kommer att prata om i detalj senare. Den senare har Ä andra sidan ett dubbla kamerasystem pÄ baksidan. BÄda telefonerna har lutande mönster pÄ sina bakre ytor, som naturligtvis Àr gjorda av glas. 3,5 mm-uttag finns pÄ bÄda, men endast handenheten frÄn 2019 erbjuder en USB Type-C-port, med dess föregÄngare en mikro-USB-port.

Vivo V11 Pro_9

En 6,39-tums Super AMOLED-skÀrm med en upplösning pÄ 1 080 x 2 340 pixlar finns pÄ den nya smarttelefonen, medan V11 Pro antar en 6,41-tums Super AMOLED-panel med samma upplösning.

BÄda dessa Vivo-telefoner erbjuder Qualcomm-chips med gott om RAM för att stödja deras verksamhet. Den nya V15 Pro har gÄtt till 11nm Snapdragon 675-modellen, som levereras med en 2 GHz-oktakÀrnprocessor och en Adreno 612 GPU. Chipsatsen Àr ihopkopplad med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. NÀr det gÀller förra Ärets modell levereras den med den relativt Àldre 14nm Snapdragon 660 SoC med en 2,2 GHz oktakÀrnig CPU och en Adreno 512 GPU. Den hÀr handenheten levereras ocksÄ med 6 GB RAM, men lagring Àr begrÀnsad till 64 GB. BÄda telefonerna erbjuder dock microSD-kortplatser, sÄ att du kan utöka lagringsutrymmet ytterligare.

Vivo V15 Pro 16

FunTouch OS Àr valfri programvara för dessa Vivo-telefoner, men deras Android-versioner Àr olika. V15 Pro har sin programvara baserad pÄ Android 9.0 Pie, medan V11 Pro fortfarande Àr baserad pÄ Android 8.1 Oreo. Massor av saker som erbjuds via programvaran kommer att vara bekanta för dem som har anvÀnt kinesiska ROM-skivor tidigare. Detta inkluderar AI-drivna kamerafunktioner, minneshanteringsappar, stöd för delad skÀrm och mycket mer.

Vivo V11 Pro_1Vivo V15 Pro vill absolut döda den i kameravdelningen. Det erbjuder inte bara ett kamerasystem med tre linser, men en av dessa kameror har en kraftfull 48MP-sensor. Den Ätföljs av en 8MP och en 5MP-kamera. Detta gör att telefonen kan ta vidvinkel sÄvÀl som portrÀttbilder. Pop-up-frontkameran pÄ telefonen har 32MP i upplösning. DÀremot har V11 Pro en dubbelkamera-array. Medan dess huvudsensor levereras med 12MP-upplösning Àr den sekundÀra 5MP. Ett portrÀttlÀge Àr en av dess höjdpunkter. Den frÀmre kameran pÄ den hÀr enheten Àr en 25MP-enhet.

Ett 3 700 mAh batteri har gÄtt inuti V15 Pro, medan V11 Pro rymmer en nÄgot mindre 3.400 mAh cell. BÄda dessa telefoner stöder snabb laddning med dubbla motorer.

Avslutande tankar

Vivo V15 Pro 09Vivo V15 Pro Àr definitivt en bra uppdatering av V11 Pro. Det imponerar mest med sin verkliga helskÀrmsfrontyta och dess mÄngsidiga trippelkamerainstÀllning. Dessutom Àr det ocksÄ kraftfullt att spela spel och köra tunga appar.